01. jún. 2023 o 06:00
krsk, Koktejl

Twiinska po 2 dňoch prelomila mlčanie: Takto o sebe dala vedieť po správach o tehotenstve!

placeholder
Daniela Nízlová a Victor Ibara tvoria pár.
Zdroj: Instagram/danielatwiins, Instagram/victor_ibara

Slovenský šoubiznis pred pár dňami obletela prekvapivá správa.

Celebrity
01. jún. 2023 o 06:00
Twiinska po 2 dňoch prelomila mlčanie: Takto o sebe dala vedieť po správach o tehotenstve!

Slovenský šoubiznis pred pár dňami obletela prekvapivá správa.

Speváčka Daniela Nízlová (37) zo sesterského dua Twiins sa po dvoch dňoch mlčania konečne ozvala na sociálnych sieťach. Šoubiznisové vody totiž v pondelok rozvírila správa, že má byť tehotná s novým priateľom. Daniela a herec a medik Victor Ibara (26) sú spolu krátko, no ich vzťah nabral veľmi rýchly spád.

"Daniela Nízlová je tehotná s Viktorom Ibarom..na začiatku tehotenstva... tento týždeň bola na prvej tehotenskej prehliadke u gynekologičky v Leviciach..," uviedol pre Koktejl.sk zdroj zo speváčkinho okolia. Speváčka sa však k informácii ešte nevyjadrila. Dokonca prestala zverejňovať príspevky na sociálnych sieťach.

Ozvala sa až o dva dni, keď zverejnila príspevok, aký ľudia nečakali. Ide o fotku dcérky, ktorú si môžete pozrieť v galérii pod článkom. Po fotke už začala komunikovať s fanúšikmi a zdieľa už aj instagramové spolupráce.

Vzťah Daniely a herca a medika Victora Ibaru sa prevalil koncom apríla počas jedných z posledných priamych prenosov markizáckej šou Let's Dance. Spoznať sa mali práve na tanečnej súťaži. O Ibarovi bolo predtým známe, že mal priateľku, ktorá ho počas tanečnej šou podporovala. Daniela Nízlová bola dlhšiu dobu sama po rozchode s futbalistom Stanislavom Lobotkom, s ktorým má trojročnú dcérku Lindu.

Zbalila markizáckeho herca

Hviezda rodinného seriálu Druhá šanca Victor Ibara sa mimo herectva venuje štúdiu na vysokej škole, modelingu a súťažil aj v Let's Dance. V druhom kole tanečnej šou na prekvapenie divákov vypadol aj so svojou tanečnou partnerkou Simonou Brecíkovou.