Zahraničie
photo Foto
video Video
19. apr. 2024 o 19:00
NK, Koktejl

Sledujú vás vo vašej hotelovej izbe?! Letuška prezradila 6 miest, na ktorých sa môžu ukrývať kamery!

placeholder
Esther odhalila dôležité cestovné triky.
Zdroj: tiktok.com/@esthersturrus

Letuška v každej hotelovej izbe kontroluje, či sa v tam nie sú skryté kamery.

Zahraničie
19. apr. 2024 o 19:00
Sledujú vás vo vašej hotelovej izbe?! Letuška prezradila 6 miest, na ktorých sa môžu ukrývať kamery!

Letuška v každej hotelovej izbe kontroluje, či sa v tam nie sú skryté kamery.

Len málokto cestuje tak často ako letecký personál a nocovanie v hoteloch je pre nich samozrejmosťou. Letuška však teraz prezradila jednu vec, ktorú musí skontrolovať vždy, keď prvýkrát vstúpi do hotelovej izby - a tou sú skryté kamery, napísal Daily Mail.

22-ročná Esther Sturrusová, ktorá je letuškou od roku 2019, na TikToku prezradila, ako kontroluje svoju hotelovú izbu, či v nej nie sú kamery. Na sociálnych sieťach ju za zdieľanie "skvelého tipu" pochválili.

Vo videu, ktoré sa stalo virálnym s viac ako 3,7 milióna videniami a 480 000 lajkmi, vysvetlila letuška, čo presne robí. Povedala, že sa jej často stáva, že musí kvôli práci prespať v hoteli. A aby sa uistila, že je v bezpečí, Esther pred tým, ako si ľahne do postele, skontroluje svoju izbu, či v nej nie sú skryté kamery.

"Čo urobím ako prvé, keď prídem do svojej hotelovej izby: skontrolujem, či tam nie sú skryté kamery," napísala v popise videa.

Vo videu začína kontrolou zrkadiel v kúpeľni. Potom kontroluje sprchu a okraje požiarneho alarmu. A nakoniec vojde do svojej izby a dôkladne ju prehľadá. Video komentovali tisíce používateľov, pričom mnohí z nich zanechali aj svoje tipy a triky. "Moja mama má zariadenie na detekciu kamier, ktoré používa, keď sa ubytujeme v hoteli alebo v airb&b," uviedol jeden. "Ja tiež! Cestovatelia nikdy nemôžu byť príliš opatrní," komentoval ďalší.

"VŽDY kontrolujem zrkadlo!" napísal tretí. "Zhasnite svetlá a namierte baterku na hodiny, aby ste videli či tam nie sú kamery," ozval sa štvrtý. "Skúste sa pozrieť aj do vetracej šachty," dodal ďalší.

Esther prezradila aj ďalšie miesta, ktoré kontroluje - patria medzi ne budíky a rádiobudíky, detektory dymu, lampy, svetlá, zrkadlá a termostaty. So svojimi sledovateľmi sa podelila aj o ďalšie hotelové vychytávky vrátane toho, ako si vyžehliť oblečenie, keď nemáte žehličku, ako úplne zatiahnuť závesy, a ako inak môžu využiť sprchovú čiapku.