26. sep. 2022 o 07:30
vmr, Koktejl

Mrazivé priznanie markizáčky Kristíny Kövešovej: Nikdy neviem, kde budem spať!

placeholder
Investigatívna novinárka Kristína Kövešová.
Zdroj: instagram/kristinakovesova

O jej živote Slováci mnohé netušia.

Domáce promi
26. sep. 2022 o 07:30
Mrazivé priznanie markizáčky Kristíny Kövešovej: Nikdy neviem, kde budem spať!

O jej živote Slováci mnohé netušia.

Reč je o investigatívnej novinárke Kristíne Kövešovej, ktorá často pri svojej práci riskuje aj svoj vlastný život. Odhaľuje gangy, ktoré organizujú psie zápasy, rovnako aj žobrácke gangy a ide po krku sexuálnym deviantom. Pri pohľade na jej prácu je každému jasné, že život priemerného Slováka rozhodne nežije.

Kristína teraz prelomila mlčanie a prehovorila o tom, aké je to byť neustále v strehu.

"Môj život je tak trochu netradičný. Nikdy neviem, čo budem robiť, či kde budem spať. Niečo si naplánovať je pre mňa takmer nemožné. Často riešim kauzy do noci, najviac času trávim s obeťami trestných činov a zadosťučinenie je, keď je kriminálnik v base. Na kávu chodím s policajtami, ale aj ľuďmi z druhej strany a mojim blízkym radšej nehovorím, čo niekedy robím," povedala Kristína so všetkou úprimnosťou na sociálnej sieti. Odvážna moderátorka naznačila, že je pripravená na každú možnosť, aj na takú, že by sa jej niečo mohlo stať.

"Vždy som zbalená do terénu, a mam zoznam ľudí, ktorí vedia, kde nájdu môj archivovaný (aj neodvysielaný) materiál, keby sa čokoľvek stalo. A viete čo ? Milujem môj život. Som za neho vďačná, lebo cítim, že robím to, čo mám a verím, že vesmír ma vždy pošle tam, kde mám byt. Je dôležité len počúvať svoju dušu a nenechať sa nikým a ničím spochybniť. Chcela by som vám poďakovať, že pri mne stojíte, dávate mi silu ísť vpred aj keď to niekedy naozaj nie je ľahké," uzavrela.

Nahradí Patrika Hermana

Kristína Kövešová nedávno dostala v Markíze lukratívny flek. Po odchode moderátora Patrika Hermana, ktorý v televízii pôsobil dlhých 26 rokov, bude práve ona spolu s Miriam Kalisovou a Kvetkou Horváthovou moderovať magazín Reflex.

Dlhoročný moderátor a redaktor Patrik Herman sa stal novou personálnou akvizíciou RTVS. Vo verejnoprávnom médiu bude nielen moderovať, zapojí sa aj do vzdelávania a školenia začínajúcich kolegov. "Zároveň bude pripravovať nové inovatívne formáty a jeho úlohou bude tiež rozvíjanie charitatívnych aktivít," informovalo RTVS.