19. mar. 2024 o 09:30
jž, Koktejl

Dráma Polákovej po Let’s Dance: Šofér ju predbehol a potom... smutné slová o Slovensku!

placeholder
Adriana Poláková bola pozvaná na tretie kolo tanečnej šou Let’s Dance.
Zdroj: instagram/adriana_polakova

Nemohla uveriť vlastným očiam.

Domáce promi
19. mar. 2024 o 09:30
Dráma Polákovej po Let’s Dance: Šofér ju predbehol a potom... smutné slová o Slovensku!

Nemohla uveriť vlastným očiam.

Adriana Poláková (47), ktorú mnohí poznajú ako cukrárku sa so svojim dnes už snúbencom Christianom odsťahovala v roku 2021 do Rakúska, kde prevádzkujú penzión v dobovom kaštieli. Na rodné Slovensko sa ale rada pravidelne vracia. Tentokrát bola pozvaná na vysielanie tanečnej šou Let’s Dance. Príjemné chvíle však dokáže poriadne znepríjemniť aj zlá skúsenosť na cestách, čo sa stalo aj Adriane, ktorá sa o ňu podelila so svojimi sledovateľmi na sociálnej sieti.

"Ráno v dedine idem autom, 58 km/h, keď v tom ma predbieha auto a trúbi na mňa! Pán šofér, s dieťaťom v aute, viem, lebo dieťa nesedelo pripútané ale stálo medzi sedačkami a ten pán mi ešte ukazuje f*ckera a ťuká si na hlavu. Kým sa tu budeme takto správať, nezaslúžime si nič, len to, čo tu teraz máme! Je mi smutno, lebo sme krásna krajina so šikovnými ľuďmi. Len žiť je tu ťažko. Pán šofér, aký asi musí byť otec a manžel, keď sa takto chová," opísala nepochopiteľnú situáciu Poláková.

Aj napriek tomu na Slovensko nezanevrie. "Ale aj tak s vždy budem vracať na Slovensko. Lebo dobrých ľudí je to stále dosť a verím, že pán mal iba zlé ráno, lebo má kopec starostí, o ktorých ja netuším. Nádych / výdych a úsmev v duši," dodala na záver.