06. jún. 2023 o 04:00
Famous.cz, Koktejl

Basketbalová legenda šokuje: Počas divokých erotických radovánok si trikrát zlomil penis

placeholder
Bývalý americký basketbalista Dennis Rodman.
Zdroj: Profimedia

Zažil to hneď trikrát.

Zahraničný šport
06. jún. 2023 o 04:00
Basketbalová legenda šokuje: Počas divokých erotických radovánok si trikrát zlomil penis

Zažil to hneď trikrát.

Bývalý basketbalista Dennis Rodman (62) vie, ako veľmi bolí zlomenina penisu. Tak sa označuje prasknutie väzivových tkanív na stoporenom prirodzení, hoci tento ľudský orgán kosť neobsahuje a o fraktúru v pravom slova zmysle nejde. Avšak slávny basketbalista súložil so svojimi milenkami tak divoko, že sa ozvalo prasknutie a nasledovala ostrá pálčivá bolesť vo úde.

Píše o tom v autobiografickej knihe „Už by som mal byť mŕtvy: Divoké a šialené časy najlepšieho hráča NBA“. Podrobne v nej opisuje svoj sexuálny život predtým, ako stretol Carmen Electru, jednu z hviezd seriálu Pobrežná hliadka, s ktorou nejaký čas randil.

„Neviem, čím to bolo. Možno to bolo tým, že som v tom čase mal sex s toľkými rôznymi ženami. S toľkými, že sa z toho občas stala práca. S Carmen to bolo iné. Bolo príjemné byť s niekým, kto čaká na správny čas, správne miesto, správny okamih... Išli sme na sushi, vrátili sa domov, ležali v posteli, pozerali sa na seba a hovorili, hovorili, hovorili. Bola tam štyri alebo päť dní, spala u mňa doma, v mojej posteli, a nikdy sme sa nemilovali. Bolo to niečo neskutočné,“ spomenul Rodman na svoju bývalú partnerku, do ktorej vraj bol skutočne zamilovaný.

Avšak pri svojich divokých sexuálnych eskapádach si trikrát zlomil penis. A raz došlo aj k pretrhnutiu kože. „S priateľkou sme ležali na zadnej časti lode v kráľovskej posteli a ona povedala: ‚Myslím, že skúsime niečo iné.‘ Povedala mi, aby som šiel tamto, a povedala mi, nech sa rozbehnem a skočím jej do pošvy. Všade bola krv. Kričala a kričala? ‚Panebože, on je mŕtvy.‘ Povedal som jej: ‚Nie, zlato, práve som si zlomil péro,‘“ spomenul na jeden takýto incident 62-ročný športovec.