01. apr. 2024 o 18:00
jž, Koktejl

Veľavravné slová vyčerpanej Zuzany Plačkovej: Všetko predám! Nemám na toto ja nervy...

Práca s ľuďmi dá človeku zabrať.

Domáce promi
01. apr. 2024 o 18:00
Veľavravné slová vyčerpanej Zuzany Plačkovej: Všetko predám! Nemám na toto ja nervy...

Práca s ľuďmi dá človeku zabrať.

Pôvodne influencerka Zuzana Strausz Plačková (32) patrí dnes azda k najúspešnejším podnikateľkám na Slovensku. Čoho sa chytí, to je medzi ľuďmi okamžite populárne a žiadané. Nejedenkrát na sociálnych sieťach rozprávala, že jej extrémne záleží na kvalite svojich produktov, a aby boli čo najkvalitnejšie, často sa chodí inšpirovať aj do vychýrených zahraničných podnikov.

Toľké úsilie však nesie so sebou aj následky. Zuzana už v decembri 2023 na sociálnych sieťach hovorila o psychickom vyčerpaní práve kvôli podnikaniu. "Keď sa ma niekto opýta, že prečo som taká chudá, tak keď chcete schudnúť, tak si otvorte kaviareň. Tri kaviarne v podstate za pol rok, prvú sme otvárali koncom mája. Tak to vás zožerie, zožerie vám to z peňazí, z tuku, zo psychiky, zo všetkého," posťažovala sa vtedy.

Podnikanie je niekedy poriadne vyčerpávajúce, svoje o tom vie aj Plačková. "Práca s ľuďmi je to najhoršie, čo môžete robiť," napísala k videu, v ktorom vyventilovala svoje pocity. "Normálne mám z nervov vnútornú horúčku asi očividne. Ja neviem. Akože, pokiaľ som robila iba Instagram a reklamy, ja som mala tak pokojný život. Ja neviem, čo mňa to napadlo podnikať," zamyslela sa nad svojimi životnými rozhodnutiami.

Ľuďom dáva radu do života. "Fakt akože, ľudia, nepodnikajte. Keď chcete mať kľudný život, naozaj nepodnikajte lebo, akože... Načo mne toto bolo treba? Fakt. Keby niekto chcel, všetko predám, naozaj všetko s radosťou predám, všetko. Nemám na toto ja nervy normálne. Taký kľudný život som mala, katastrofa. Dido čo urobíme? Predáme všetko a budeme za to si kupovať hračky a sladkosti?" odľahčila situáciu, keď na záver ukázala svojho krásneho syna Diona (1). Celé video nájdete nad článkom.