28. dec. 2022 o 05:30
žani, Koktejl

Speváčka strávila s dcérkou Vianoce na Kramároch: Najťažšie chvíle beznádeje a strachu!

placeholder
Speváčka LeRa s dcérou Riankou.
Zdroj: Instagram/ lera_music

Má za sebou najťažšie sviatky.

Domáce promi
28. dec. 2022 o 05:30
Speváčka strávila s dcérkou Vianoce na Kramároch: Najťažšie chvíle beznádeje a strachu!

Má za sebou najťažšie sviatky.

Rocková speváčka Lenka Rakárová alias LeRa sa stala v máji maminou rozkošnej dcérky. Riana jej robí obrovskú radosť a blondínka si materstvo užíva plnými dúškami. Krásne chvíle však počas vianočných sviatkov nahradil strach a pocity beznádeje.

Štedrý deň, počas ktorého sa rodiny stretávajú, hodujú, radujú sa a užívajú si domácu pohodu, strávila so svojou princeznou v nemocnici na Kramároch. Ako odhalila na sociálnej sieti, Rianka podstúpila náročnú operáciu. "Pre mňa sú tieto Vianoce o to významnejšie, že sa našej princezničke rýchlo pomohlo a predišlo sa väčším komplikáciám," napísala a zo srdce poďakovala doktorom a tiež sestričkám.

Nechcela sa tváriť ako hrdinka a otvorene sa vyznala zo svojich pocitov. "Boli to najťažšie chvíle beznádeje a strachu o moju najmilovanejšiu bytôstku. Až teraz v plnej miere chápem, čo je to byť matkou," priznala. Jej drobček je však veľmi statočný. Lenka verí, že si čoskoro urobia svoje Vianoce pri stromčeku, štedrej večeri, darčekoch a najmä, že budú spolu s celou rodinou.

Tehotenstvo tajila 9 mesiacov

Lera je tajnostkárka a na prezrádzanie informácii išla úplne opačne, ako väčšina známych tehuliek. Až po pôrode Rianky priznala, že napriek veku mala fantastické tehotenstvo. "Absolvovali sme krst albumu, natočili sme 5 videoklipov, pocestovali sme po dovolenkách a výletoch a dosť spoločensky sme si žili. Len som do sveta nevykričala, že čakám môj poklad, lebo som nechcela nič zakríknuť a ani predbiehať," vysvetlila svoje dôvody.

Vytúžené bábätko porodila Lenka vo Viedni. Speváčka má za sebou dlhý a náročný pôrod, ktorý trval takmer 40 hodín. Pri pohľade na svoj malý poklad však zaručene zabudla na všetko trápenie.