16. apr. 2024 o 19:00
izabela, Koktejl

Siamské dvojčatá prehovorili o ich sexuálnom živote: Čo sa stane, keď jedna z nich zomrie?

placeholder
Siamské dvojičky prehovorili o ich súkromí.
Zdroj: instagram.com/carmen_andrade2000

Ako to majú so vzťahmi?

Zaujímavosti
16. apr. 2024 o 19:00
Siamské dvojčatá prehovorili o ich sexuálnom živote: Čo sa stane, keď jedna z nich zomrie?

Ako to majú so vzťahmi?

Siamské dvojčatá odhalili svoj neuveriteľne jedinečný životný štýl a prezradili, aké to v skutočnosti je, keď obývajú to isté telo. Zároveň sa pustili do cudzích ľudí, ktorí ich bombardujú odpornými otázkami o ich živote.

23-ročné dvojičky Carmen a Lupita Andradeové sú si tak blízke, ako len dve sestry môžu byť, a o tomto pute sa nedávno otvorili počas veľmi úprimného videa s otázkami a odpoveďami, ktoré zdieľali na svojich účtoch na sociálnych sieťach, informuje Daily Mail.

Keď sa narodili, lekári ich rodičom povedali, že budú pravdepodobne žiť len niekoľko dní, ale oni sa vzopreli všetkým očakávaniam a teraz sa im darí. „Ak je jedna z nás unavená, nemusíme byť obe unavené, pretože máme dva samostatné mozgy," začína Carmen často kladenými otázkami. Lupita tiež vyvracia všetky teórie o tom, že si môžu navzájom ovládať končatiny. „Nie, nemôžeme si navzájom ovládať končatiny alebo polovice," povedala.

Dodali, že majú spoločný krvný obeh, takže opitosť pôsobí na obe. Naopak, žalúdky majú dva. „Stále sme samostatné osoby,“ pripomenula Carmen sledovateľom. „Takže máme dva samostatné občianske preukazy a čísla občianskych preukazov a čísla sociálneho poistenia a všetky tieto veci.“

Carmen potom rozoberá niektoré z drsnejších správ, ktoré dostávajú, vrátane toho, čo sa stane, ak jedna z nich zomrie. „Máme spoločný krvný obeh, takže nakoniec sa spustí sepsa a tá druhá zrejme v priebehu niekoľkých hodín alebo dní zomrie," vysvetlila.

Ďalšou otázkou, ktorú im často kladú, sú právne dôsledky, ak jedna zo žien spácha trestný čin. „Nikdy sme tým procesom neprešli, tak ako by sme mali mať takéto vedomosti?" odpovedala Carmen na zvláštnu otázku.

Carmen sa venovala aj často diskutovanej téme, vzťahom a sexu, keďže s Lupitou majú spoločný reprodukčný systém. Vysvetlila napríklad, že obe majú endometriózu a pociťujú panvové bolesti. Carmen chodí so svojím priateľom Danielom už tri roky a pripomenula sledovateľom, že on chodí len s Carmen, nie aj s Lupitiou.

Pre Today predtým prezradila, že sa s ním zoznámila v roku 2020 na zoznamovacej aplikácii Hinge. „Nikdy som sa nesnažila skrývať, že som siamské dvojča, čo znamenalo, že som dostávala veľa správ od chlapov s fetišmi,“ vysvetlila Carmen a dodala, že hneď vedela, že Daniel je iný ako ostatní muži. Dodala tiež, že Daniel a Lupita, ktorá je asexuálna, sú dobrí priatelia. „Je to zábavné, pretože ja som zvyčajne dlhšie hore ako Lupita, ale keď Daniel spí u nás, rýchlo zaspím, on je hore a rozpráva sa s ňou," podelila sa Carmen.

Dvojičky hovorili aj o možnosti, že raz budú mať rodinu, pričom prezradili, že nie sú schopné mať deti. „Nemôžeme mať deti, nechceme deti a môj partner to cíti rovnako,“ vysvetlila Carmen.