Celebrity
photo Foto
video Video
17. jún. 2023 o 15:11
vmr, Koktejl

Alena Šeredová sa vydala na Sicílii za miliardára: Nádherná nevesta, všetci sa obzerali!

placeholder
Alena Šeredová povedala áno Alessandrovi Nasimu.
Zdroj: instagram/alenaseredova

Už sú svoji!

Celebrity
17. jún. 2023 o 15:11
Alena Šeredová sa vydala na Sicílii za miliardára: Nádherná nevesta, všetci sa obzerali!

Už sú svoji!

Modelka, herečka a podnikateľka českého pôvodu Alena Šeredová (45) v sobotu povedala áno svojmu princovi - talianskemu miliardárovi Alessandrovi Nasimu (49), ktorý je dedičom automobilky Fiat. Honosná svadba sa konala na Sicílii, v čarovnom meste Noto.

Novomanželia prechádzali po historickom centre mesta Noto v bledozelenom kabriolete, ako inak, značky Fiat. Na zadnom kufri svietil nápis Just Married a za autom sa ťahali prázdne plechovky, ktoré bolo počuť na celú ulicu. Čerství novomanželia sa k sebe túlili a vymieňali si aj nežné bozky. Zvedaví turisti, ktorí stáli pri obchodíkoch so suvenírmi, neveriacky pozerali na nádhernú nevestu.

Šeredová a Nasi sú spolu od roku 2015, po tom čo sa modelka v roku 2014 rozviedla s bývalým brankárom Gianlugiim Buffonom, s ktorým má dvoch synov Louisa Thomasa (15) a Davida Leeho (13). Buffon Šeredovú podviedol s talianskou športovou moderátorkou, s ktorou má jedného syna. Nevera bývalého futbalistu šokovala celé Taliansko a Šeredová niesla túto zradu veľmi ťažko. Šeredová je v Taliansku veľmi obľúbená a miestni sa postavili na jej stranu.

Jasné, že som plakala. Nespala som a také tie klasické veci. Ale na druhú stranu by som v živote o toho chlapa nebojovala, aj keby sa napríklad vrátil, už by som ho nechcela. Jednoducho som vedela, že to skončilo. Dala som preč jednu knižku a teraz si musím vziať a otvoriť inú. Bodka. Musela som si to sama ustáť,“ povedala Alena kedysi pre idnes.cz.

Bývalá česká modelka dostala vytúženú ponuku na sobáš od Nasiho na Mykonose takmer pred rokom. Sama to oznámila na Instagrame a napísala "Povedala som áno". Šeredová pred tromi rokmi Nasimu porodila dcérku Vivienne, ktorá robí obom rodičom veľkú radosť.