Celebrity
photo Foto
video Video
31. máj. 2023 o 16:00
krsk, Koktejl

Prepadovka od Vinczeovcov! Aha, koho prišli pozrieť aj s dieťatkom

placeholder
Manželia Adela a Viktor Vinczeovci.
Zdroj: instagram/viktorvincze

Spoločnosť, aká sa len tak nevidí.

Celebrity
31. máj. 2023 o 16:00
Prepadovka od Vinczeovcov! Aha, koho prišli pozrieť aj s dieťatkom

Spoločnosť, aká sa len tak nevidí.

Nebýva zvykom, aby fanúšikovia mimo televíznych obrazoviek videli pokope moderátorku Let's Dance Luciu Hlaváčkovú, dcéru moderátorky Sone Müllerovej Emu a manželov Vinczeovcov. Trojica moderátorov spolu síce ešte nedávno pôsobila pracovne v markizáckej tanečnej šou, no dcéra hudobníka Richarda Müllera už roky žije v Paríži. Keď pricestovala na Slovensko, vzniklo takéto náhodné stretnutie!

"V takomto sme sa dnes ocitli," okomentovala Adela časozberné video, na ktorom sú Hlaváčková s Müllerovou a ich kamarátkou, pričom ich nečakane prekvapia Adela a Viktor Vinczeovci aj so svojím dieťatkom, na ktoré sa všetci radostne usmievajú. Viktor neostane nič dlžný povesti zabávača a začne sa ku koncu vtipne prizerať do kamery. Zábery nájdete v galérii pod článkom.

Vytúžené dieťatko

Vinczeovci na rodinu pomýšľali od začiatku vzťahu a keď v júni 2017 dvojica spečatila svoju lásku, prišli otázky narážajúce na dieťa. Viktor po svadbe podstúpil vyšetrenie plodnosti. "Kvalita a počet spermií sa u mňa blíži k hranici neplodnosti. Tiež som bol prekvapený. Aj z toho, že muži majú dnes oveľa väčší problém, ako si pripúšťajú," šokoval vtedy úprimnosťou.

Umelé oplodnenie neprichádzalo do úvahy, tak sa napokon rozhodli pre adopciu. Na čakacej listine si pobudli približne dva roky.