17. jún. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Budúci otec Ibara prehovoril o tehotenstve Nízlovej: Musel nečakane konať

placeholder
Daniela Nízlová a Victor Ibara.
Zdroj: instagram/danielatwiins

Život sa im už o pár mesiacov obráti na ruby.

Domáce promi
17. jún. 2023 o 06:00
Budúci otec Ibara prehovoril o tehotenstve Nízlovej: Musel nečakane konať

Život sa im už o pár mesiacov obráti na ruby.

Zaľúbenci Daniela Nízlová (37) a Victor Ibara (26) ešte len pracujú na svojom čerstvom vzťahu a hneď sa zhostia nádhernej i keď náročnej úlohy. Stanú sa z nich rodičia. Speváčka z dua Twiins nosí pod srdcom už druhé bábätko. Dcérku Lindu porodila pred troma rokmi futbalistovi Stanovi Lobotkovi. Z dievčatka sa už za pár mesiacov stane veľká sestra.

Radostnú novinku neprezradila dvojica, ale von sa dostala od zdroja z blízkosti speváčky. "Daniela Nízlová je tehotná s Viktorom Ibarom..na začiatku tehotenstva... tento týždeň bola na prvej tehotenskej prehliadke u gynekologičky v Leviciach..," uviedol pre Koktejl.sk zdroj. Dvojica sa na čas odmlčala, no napokon Daniela tehotenstvo potvrdila. Dodala, že na bábätko sa veľmi tešia.

Prehovoriť sa rozhodol aj budúci otec. Talentovaný herec, známy zo seriálu Druhá šanca, je ešte študentom na Lekárskej fakulte UK v Bratislave. Pre Báječnú ženu zhodnotil, že popularita mu ako taká nevadí, aj keď mu radikálne zmenila život. "Vždy záleží, akých ľudí stretnete, koho máte okolo seba. Čo je však pre mňa na tomto mediálnom výtlaku zvláštne a menej príjemné, že informácie ohľadom nášho dieťatka, ktoré Danielka čaká, sme si chceli ešte nechať pre seba," vyjadril sa mladý medik.

To, že sa informácia dostala na verejnosť skôr ako plánovali hnevá speváčku i jeho. "To mi vadí, pretože to prudko zasahuje do osobného života. Nečakane som svoju rodinu musel informovať inak, ako som si predstavoval. Nie som tomu rád, chcel som, aby sa to dozvedeli odo mňa a nie z médií, ale stalo sa. Som našťastie nastavený tak, že pozerám na veci optimisticky, či už ide o školu, popularitu, prácu, súkromie...," uzavrel Ibara.