Zahraničie
photo Foto
video Video
08. mar. 2023 o 20:00
emd, Koktejl

Ľudia pri pohľade na rodičov 3 detí krútia hlavami: Keď zbadajú jeho ženu, sú šokovaní!

placeholder
Carolyn po boku svojho manžela.
Zdroj: mirror.co.uk/Carolyn Fultz

Mladá mama vyzerá na svoj vek až príliš mlado. Hovorí, že si ľudia neustále myslia, že jej manžel je jej otec.

Zahraničie
08. mar. 2023 o 20:00
Ľudia pri pohľade na rodičov 3 detí krútia hlavami: Keď zbadajú jeho ženu, sú šokovaní!

Mladá mama vyzerá na svoj vek až príliš mlado. Hovorí, že si ľudia neustále myslia, že jej manžel je jej otec.

Jej výška a mladistvý vzhľad spôsobujú, že 30-ročnú Carolyn Fultzovú si často mýlia s opatrovateľkou, keď je so svojimi tromi vlastnými deťmi (8, 5 a 2 roky). Mladá mama povedala, že vyzerá tak veľmi ako dieťa, že si cudzí ľudia neustále mýlia jej manžela s otcom a predpokladajú, že opatruje jeho deti, prípadne vlastných súrodencov.

Vraj sú tiež šokovaní, že je dosť stará na to, aby mala deti - niektorí tipujú, že má len 16 rokov, informuje The Mirror.

Carolyn je so svojím 34-ročným manželom Drewom Fultzom už viac ako 10 rokov. Medzi párom je veľký výškový rozdiel, Drew meria viac ako 198 cm, Carolyn má 163 cm. Napriek každodennému odsudzovaniu sa dvojica netrápi.

„Drew je veľmi spokojný. Mňa sa napríklad v detskom parku stále pýtajú, do akej školy chodím. Ak nemám so sebou svoje deti a začnem o nich hovoriť, ľudia sa tvária zmätene a pýtajú sa ako je možné, že mám už tri deti,“ smeje sa Carolyn.

„Práve nedávno sa stavbári, ktorí pracovali na našom dome, domnievali, že som staršia sestra svojich detí. Vždy nastane moment prekvapenia, keď zistia, že mám 30 rokov a môj muž nie je môj otec,“ dodala Carolyn. S Drewom spolu začali chodiť v auguste 2011 a zosobášili sa o tri roky neskôr. V novembri 2014 sa im narodil prvý syn.

Carolyn počas celého života čelila poznámkam, že vyzerá mladšie, než je jej skutočný vek. „Na svoj vek som vždy vyzerala mlado. Na strednej škole som vyzerala ako na základnej a podobne. Teraz ľudia predpokladajú, že mám od 16 do 26 rokov. Niekedy si myslia, že ani nie som dospelá,“ povedala.

Zatiaľ čo Carolyn vyzerá na svoj vek mlado, Drewa podľa nej často mylne považujú za minimálne štyridsiatnika. „Neuráža ho to. V skutočnosti mu na tom až tak nezáleží. Na takéto omyly sme si už zvykli. V okamihu, keď sa začneme rozprávať a komunikovať medzi sebou a s deťmi, vidno tú dynamiku medzi nami. Keď sa napríklad ja dám ostrihať alebo si nájdem iného kaderníka, a následne vyzdvihnem svoje deti, ľudia sú vždy šokovaní a potom sa ospravedlňujú, keď zistia pravdu. Stáva sa to stále, tak im hovorím, že je to v poriadku,“ dodala.

Carolyn hovorí, že to, že aj keď si ľudia myslia, že je Drewova dcéra, netrápi ani jedného z nich. „Videl ma vyrásť a dozrieť ako ženu. Nevníma ma tak, ako ma vidia ľudia pri prvom stretnutí. Som sebavedomá 30-ročná žena a už nemám pocit, že by som si potrebovala niečo dokazovať. Ak si myslia, že som opatrovateľka alebo dcéra môjho manžela, nech si to myslia. Uvedomia si, že nie som, ak si nájdu čas na to, aby ma spoznali,“ povedala na záver Carolyn.