22. mar. 2023 o 16:40
Koktejl

Markíza upozorňuje na podvod s Let's Dance: FOTO ako dôkaz!

placeholder
Let's Dance
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Nenechajte sa oklamať!

Celebrity
22. mar. 2023 o 16:40
Markíza upozorňuje na podvod s Let's Dance: FOTO ako dôkaz!

Nenechajte sa oklamať!

Tanečné večery s Let's Dance sú absolútnym triumfom a tešia sa obrovskej sledovanosti. Markízu si v nedeľu večer púšťa množstvo divákov. Veľa z nich túži po tom, aby nesledovali svojich favoritov iba na obrazovkách, ale priamo na mieste činu, v Inchebe. Pri tanečnom parkete sedávajú počas súťažných kôl rôzne známe osobnosti a na ich miestach by sa rád videl azda každý fanúšik.

Využiť sa to snažia aj podvodníci, ktorí už začali konať. Počas tretieho tanečného kola varoval moderátor Viktor Vincze divákov, aby sa nenechali oklamať. "Je tu jedno dôležité upozornenie. Tento týždeň sa začali na internete predávať lístky na Let's Dance, sem do publika. Môžem vás uistiť, že je to podvod. Určite ich nekupujte!" upozornil počas priameho prenosu.

Upresnil, že jediný spôsob, ako sa dá dostať do Incheby je osobné pozvanie od televízie Markíza. O niekoľko dní zareagovala aj samotná televízia Markíza. "Chceli by sme divákov upozorniť, že sa začali objavovať falošné vstupenky na živé prenosy šou Let's Dance. Sú falošné. Jediná možnosť, ako sa dostať na živý prenos je pozvánka od Televízie Markíza. Pozvánky sú neprenosné a do štúdia sú vpustení len ľudia uvedení na mennom zozname, ktorý zostavuje televízia," znie stanovisko televízie Markíza.

TV Markíza zároveň zverejnila aj FOTO inzerátu, ktorý koluje po internete. Fotku nájdete v galérii pod článkom.