28. mar. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Cimarrova Broňa to počas Let’s Dance nemá ľahké: Pravda o mojom živote s Mariom!

placeholder
Založili si spolu rodinu a otáznik visí už len nad svadbou.
Zdroj: Instagram/mariocimarro

Otázka ju odrovnala.

Celebrity
28. mar. 2023 o 06:00
Cimarrova Broňa to počas Let’s Dance nemá ľahké: Pravda o mojom živote s Mariom!

Otázka ju odrovnala.

Hviezda známej telenovely sa momentálne snaží vyhrať titul kráľ parketu v Let’s Dance. I keď je Mario Cimarro (51) snúbencom bývalej súťažiacej miss Bronislavy Gregušovej (31), bolo veľkým prekvapením, že prijal ponuku slovenskej televízie. Zbalil si však veci a z krásnej Kalifornie prišiel do Bratislavy.

Herca pôvodom z Kuby na Slovensku sprevádza aj budúca manželka a malá dcérka Brianka. Zvedaví fanúšikovia od modelky vyzvedali, či bývajú s Mariom spolu, alebo každý inde. Zdalo sa im, že ho na jej sociálnych sieťach nie je vidieť.

Pri tejto otázke sa Broňa musela chytať za hlavu. "Už po minulé roky sa páry vyjadrovali, že Let’s Dance je veľmi časovo náročné! Takže keď sme spolu, tak sme spolu bez sociálnych sietí. A áno v jednej domácnosti, inak všetok ostatný čas trávime s Bri s mojou rodinou. I keď choroby sa tiež postarali o svoje," vysvetlila kráska.

Hviezdne maniere?

Cimarro je u Slovákov populárny vďaka Skrytej vášni. No, na účinkovanie v šou mal kývnuť len v prípade splnenia jeho podmienok. "Mario Cimarro je zahraničná hviezda. On je zvyknutý na nejaký štandard, na ktorý my v našej malej krajine nie sme úplne zvyknutí. On má určité podmienky, servis, ktorý je iný, než majú jeho kolegovia. Ale z jeho pohľadu je to úplne prirodzené, je to bežný štandard pri produkciách v zahraničí. Mariovi zabezpečujeme ubytovanie, má apartmán, má k dispozícii auto, má osobného asistenta," vymenoval Novému Času marketingový riaditeľ Markízy Michal Borec.