28. nov. 2022 o 12:00
žani, TASR, Koktejl

Rozvod s Paľom Haberom poriadne zamával: Bol som na tom veľmi zle!

placeholder
Pre mnoho párov sú vzorom.
Zdroj: Instagram/daniela_pestova

Amorov šíp ho zasiahol dvakrát.

Domáce promi
28. nov. 2022 o 12:00
Rozvod s Paľom Haberom poriadne zamával: Bol som na tom veľmi zle!

Amorov šíp ho zasiahol dvakrát.

Niekoľkonásobný Zlatý slávik Pavol Habera oslávil tento rok 60. narodeniny. Do povedomia širokej verejnosti sa dostal a výraznú popularitu získal najskôr ako líder skupiny Team, neskôr prostredníctvom sólovej dráhy, ale aj ako kritický porotca v televíznej hudobnej show Slovensko hľadá Superstar. Na svojom konte má šesť zlatých slávikov, štyroch z československej éry a dvoch slovenských.

Žije v Prahe s partnerkou, modelkou Danielovou Peštovou, majú spolu dcéru Ellu Joy a syna Paula Henryho. Z prvého manželstva má dcéru Zuzanu. S Nadeždou sa rozviedli po pätnástich spoločných rokov v roku 2000. Bývalá žena speváka našla šťastie v USA, kde sa vydala.

Obaja držia bobríka mlčanlivosti, čo sa týka dôvodu ich krachu vzťahu. "Mňa tak hneď niečo na kolená nedostane. Som fakt Baran, a keď ma niekto chce dostať na dno, o to viac tlačím na pílu, aby sa mu to nepodarilo. Ak so mnou niečo skutočne zamávalo, tak ten rozvod. Toľko rokov spolu, bola tam dcéra – to nebolo jednoduché. Vtedy som na tom bol veľmi zle, to áno," priznal kedysi v českom týždenníku Instinkt.

Rovnako ako jeho ex, aj Habera našiel človeka, pri ktorom priam žiari šťastím. Aj po dlhých rokoch sú ukážkovým párom šoubiznisu. Spevák stále nedokáže od krásnej mamy svojich detí odtrhnúť zrak.

Rovnako silné pocity prechováva aj Daniela. "Prechádzka ruka v ruke, slniečko na tvári, pokoj, pohoda. Dosť často sa pri tejto úplne obyčajných momentoch zajaknem a som za ne neskutočne vďačná," vyznala sa nedávno na Instagrame.