16. mar. 2024 o 05:30
žani, Koktejl

Pocisková v Let's Dance po boku svojho ex Ďurovčíka, VIDEO od Tůmu: Toto mi poslal Filip!

Do Let's Dance sa vracia víťazka z roku 2010.

Domáce promi
16. mar. 2024 o 05:30
Pocisková v Let's Dance po boku svojho ex Ďurovčíka, VIDEO od Tůmu: Toto mi poslal Filip!

Do Let's Dance sa vracia víťazka z roku 2010.

Speváčka a herečka Nela Pocisková (33) sa stala kráľovnou parketu po boku tanečníka Petra Modrovského. Tentokrát si vyskúša inú úlohu a sadne si do porotcovského kresla. Výkony tohtoročných účastníkov tanečnej šou bude hodnotiť po boku svojho expartnera Jána Ďurovčíka, Tatiany Drexler a Adely Vicnzeovej.

Nela sa na návrat do Let's Dance neskutočne teší. "Nemôžem uveriť, že to bolo tak dávno, ale dodnes mám úžasné spomienky aj na partiu, aj na tú trému pred každým tancom. Je to nádherná šou, lebo spoločenský tanec je o estetike a tá nepustí, teším sa na všetky komplimenty, ktoré budem hádzať mojim kolegom a kamarátom, ktorí podávajú skvelé výkony a najmä viem, čo to všetko obnáša a viem, do čoho išli," prezradila pre Markízu.

Ruku k dielu pri tvorbe Let's Dance priložil aj dlhoročný partner muzikálovej hviezdy. Herec Filip Tůma nahovoril upútavku k najnovšej časti. Ako mu to išlo, si môžete pozrieť vo videu vyššie. "Toto mi poslal Filip. Veľmi sa na vás všetkých teším," odkázala Nela cez sociálnu sieť. Je otázne, či operný spevák príde na priamy prenos tiež, nakoľko by museli nájsť stráženie pre ich deti Hektora a Lianu. Znamenalo by to tiež, že sa stretne s Neliným ex, s ktorým sa rozišli v roku 2012.

Module ITT: Let's Dance