27. mar. 2024 o 05:00
žani, Koktejl

Toto skrýva Jakub Jablonský pod gaťami: FOTO zo zákulisia Let's Dance nemal nikto vidieť!

placeholder
Štvrté kolo 9. ročníka Let's Dance - Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová.
Zdroj: TV Markíza

Dámam ostane pri tom pohľade horúco.

Domáce promi
27. mar. 2024 o 05:00
Toto skrýva Jakub Jablonský pod gaťami: FOTO zo zákulisia Let's Dance nemal nikto vidieť!

Dámam ostane pri tom pohľade horúco.

Obľúbená šou Let's Dance má za sebou už štyri kolá, v ktorých ukázali súťažiaci svoje tanečné schopnosti. S parketom sa najnovšie rozlúčila dvojica Hana Gregorová a Róbert Pavlík. Nasledovali Jána Ďuricu s Vanesou Indrovou a Michaelu Kocianovú, ktorá tancovala s Adamom Csabom.

Diváci majú svojich favoritov na víťaza, no do finálového večera sa môže udiať ešte hocičo. O titul kráľa alebo kráľovnej ešte bojujú Petra Dubayová, Anna Jakab Rakovská, Tina, Juraj Loj, Jakub Jablonský, Juraj Bača, Martin Novák či Ján Tribula. Tanečníkov čaká najbližšie veľkonočné kolo. Vlani sa účinkujúci premenili na folklórny súbor a zatancovali si Raslavickú polku.

Veľkú výhodu v tomto smere bude mať herec z Dunaj, k vašim službám. Nie je žiadnym tajomstvom, že Jakub Jablonský má dlhoročné skúsenosti z folklóru, ktoré pretavuje aj do svojich úchvatných tanečných vystúpení, ktoré doteraz predviedol.

Hviezda dobového seriálu patrí k fešákom tohtoročnej Let's Dance. Srdce nejednej dámy muselo poskočiť, keď sa na Instagrame objavila fotka Jakuba v boxerkách. Podľa jeho výrazu je jasné, že nebol dvakrát nadšený, keď ho takto zvečnil režisér, producent a showrunner Pepe Majeský.

Vďaka jeho vášni vo fotografovaní si diváci môžu prezrieť účastníkov šou, ako doteraz nemali šancu a na kamerách ich takto nikdy neuvidia. Zábery zo zákulisia zverejňuje na svojom instagramovom profile a Jakuba nájdete aj v našej fotogalérii.

Module ITT: Let's Dance