24. apr. 2024 o 04:30
krsk, Koktejl

Šokovaný ženích Radko, favoritky skončili bez ruže: Ty si pre mňa psychopatka!

placeholder
Radko zo šou Ruža pre nevestu.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Rande nedopadlo tak, ako očakával.

Domáce promi
24. apr. 2024 o 04:30
Šokovaný ženích Radko, favoritky skončili bez ruže: Ty si pre mňa psychopatka!

Rande nedopadlo tak, ako očakával.

Šiesta epizóda druhej série najromantickejšej šou Ruža pre nevestu bola plná drámy a sĺz. O podnikateľa a ženícha Radka (34) bojovali v najnovšej časti na Srí Lanke už len súťažiace Julie, Lucy, Jennifer, Dolli, Frederika, Nikoleta, Anet, Lara, Pocahontas, Verona a Stanka. Pôvodne sa o jeho srdce uchádzalo 18 žien. Ako šou pokračuje, postupne vypadávajú a vyostrujú sa konflikty medzi viacerými z nich.

Keď si Radko zavolal na spoločné rande dve sokyne Juliu a Frederiku, vôbec netušil, že ho bude ku koncu predýchavať. Dievčatá zobral na pravú škoricovú plantáž. Radko neočakával, že dievčatá majú nejaký konflikt. "Nemám sa čo veľmi s Juliou baviť ani riešiť, lebo sme si asi nesadli a neverím jej to. Myslím si, že je veľmi dobrá herečka. Máš takisto dobrý dar reči, čo sa ti klaniam," spustila Frederika otvorene pred českou misskou a Radkom.

"Ja s Juliou nemám vyslovene žiadny konflikt, iba poznám ako si sa správala k mojim najbližším ľuďom z vily. Trošku ma to mrzí, že si taká a nedávaš to najavo vlastne pred nikým, pred Radkom už vôbec nie. Ale všetci ťa tu poznáme, že aká si," naložila jej.

Bez odozvy to nenechala ani Julie. "Vy ma vlastne vôbec nepoznáte. Ani ste so mnou nestrávili skoro žiaden čas," začala. "Ale ty si sa nás dosť vecí vypytovala, snažila si sa zistiť všetko od nás, snažila si sa nabrať špinu na nás. Neprišlo mi to veľmi fér. Ako taktika - dobrá, to ti žerem, to ti verím, ale prepáč, nepáči sa mi, ako sa správaš k mojim babám," skočila jej do reči Frederika.

Pridal sa aj Radko, ktorý uviedol, že chápe, že vyjadrovanie a vzťahy na vile on nevidí, preto ponúka každej z nich len dôveru. "Julie sa mi páči, ale ju vlastne stále nepoznám a mrzí ma počúvať, čo všetky dievčatá komentujú, či je falošná, či to hrá," dodal v dokrútke. "Myslím si, že my dvaja sme sa spoznali na našom rande omnoho viac, než ma naše baby spoznali na vile. To, že som sa vás pýtala na veci, bola snaha byť kamarátska, o niečom sa porozprávať, ja sa neviem rozprávať o témach, aká je tvoja najobľúbenejšia farba alebo o počasí," vložila sa Julie.

"Mohla si si všimnúť, že my také vôbec nie sme. Že s nami je iba sranda a všetko berieme s najväčšou ľahkosťou," vyčítala jej Frederika. To sa už Julie nahnevala. "Celú dobu tu od vás počúvam narážky na seba. Celú dobu ste do mňa išli," vmietla jej do tváre, na čo dostala odozvu, že si zase pretvára svoju pravdu.

"Ty si pre mňa psychopatka," povedala Frederika Julii pred ženíchom Radkom, ktorý celú výmenu názorov pozoroval. Narážala tým na nápis bride (nevesta), ktorý mala Češka na viacerých veciach. "Kebyže ja som chlap a vidím ťa, tak zutekám, lebo si myslím, že si chorá," uzavrela Frederika. Hoci sa neskôr Radko snažil upokojiť situáciu spoločnými aktivitami, napätie nezmizlo a ani jedna z krások si z rande neodniesla ružu, ktorá by znamenala okamžitý postup do ďalšej epizódy.