28. mar. 2024 o 11:00
žani, Koktejl

Marek Fašiang sa vytočil v detskom kútiku: Toto by malo byť trestné!

placeholder
Herec Marek Fašiang.
Zdroj: Instagram/marekfasiang

Súhlasiť s ním budú všetci rodičia.

Domáce promi
28. mar. 2024 o 11:00
Marek Fašiang sa vytočil v detskom kútiku: Toto by malo byť trestné!

Súhlasiť s ním budú všetci rodičia.

Moderátor, herec a podnikateľ Marek Fašiang (38) už síce netvorí pár s bývalou snúbenicou Terezou Bizíkovou, no podľa vlastných slov si udržiavajú dobrý vzťah. Môže za to ich malá princezná Olívia, pre ktorú chcú rodičia len to najlepšie. Dcérka je pre herca priorita, no skĺbiť starostlivosť, podnikanie a natáčanie seriálu Dunaj, k vašim službám je náročné.

Ako nedávno prezradil pre Život, expartnerka mu v tomto smere vychádza v ústrety. "Na základe toho môžem byť s dcérkou každú voľnú chvíľu a vedia sa my aj ony prispôsobiť. Som rád, že aj po rozchode vieme spolu vychádzať a máme vzťah, v ktorom nám obom ide hlavne o to, aby naša dcérka bola šťastná, spokojná a aby mala pri sebe dvoch milujúcich rodičov, s ktorými môže stráviť dostatok času," zveril sa herec.

Koncom februára vyrazil Fašiang s dcérkou k moru, aby si dobil baterky. Výlet v Grécku si užila Olívia aj obľúbený herec. Doma sa dvojica venuje bežným aktivitám, ktoré Marek dokumentuje na svojom instagramovom profile. Najnovšie spolu vyrazili do mesta a zastavili sa aj v detskom kútiku. To, čo tam Marek uvidel, ho poriadne rozzúrilo.

"Táto forma marketingu by mala byť trestná!" napísal k fotke, na ktorej si dievčatko prezerá lákavý výklad presne vo výške jej očí. Majiteľ prevádzky veľmi premyslene umiestnil vitríny s rôznymi drobnosťami medzi dve poschodia skriniek. Všetci určite vieme, čo nasleduje, keď deti vidia takýto druh tovaru.