19. apr. 2024 o 18:00
krsk, TASR, Koktejl

Kollárova Laura zverejnila FOTO s Borisom v Dubaji: To, čo napísala, veľa napovedá o ich vzťahu!

placeholder
Boris Kollár a Laura Vizváryová.
Zdroj: Instagram/_leyla.lv

Napísala to bez okolkov.

Domáce promi
19. apr. 2024 o 18:00
Kollárova Laura zverejnila FOTO s Borisom v Dubaji: To, čo napísala, veľa napovedá o ich vzťahu!

Napísala to bez okolkov.

Známa slovenská promi dvojica si ešte stále užíva luxus Dubaja. Šéf Sme rodina Boris Kollár (58) tvorí už dlhší čas pár s podnikateľkou Laurou Vizváryovou, ktorá vlastní butik v hlavnom meste a s Kollárom má synčeka Abnerka. Z predošlého vzťahu má ešte staršieho chlapčeka Peťka, ktorý je už školopovinný a zostal doma s otcom.

Laura a Boris sa často vracajú do Spojených arabských emirátov. Naposledy to bolo kvôli operácii nosa. Mladá mamička bola u vyhláseného ukrajinského plastického chirurga. "Aby som sa vyhla rôznym špekuláciám, tak vám odpoviem sama. Rhinoplastika a septoplastika. Mala som dlhoročné zdravotné problémy," priznala Laura.

Vysvetlila aj to, prečo nezvolila slovenského odborníka. "Doktor na Slovensku, ktorého som si vybrala, mi nevedel pomôcť so zdravotným problémom. Musela by som podstúpiť druhú operáciu a ja som sa nechcela nechať uspávať dvakrát," dodala.

Po operácii ostala Laura aj s partnerom a synčekom v Dubaji, odkiaľ zverejňuje slnkom zaliate fotky. Urobila tak aj nedávno. "Moje všetko," okomentovala veľavravný záber, na ktorom je s Kollárom pri dominante Dubaja. Pridala aj foto, kde pózuje s Kollárom, jeho mamou a synčekom Abnerkom.

Fanúšikovia páru to nenechali bez odozvy. "Ste nádherní," napísala prvá fanúšička. "Vás by si mal Boris zobrať za ženu," poradila ďalšia. "TOP," pridala sa Slovenka Alenka. "Sekne vám to spolu," zhodnotila Bianca. FOTO nájdete v galérii pod článkom.

Majetky expredsedu NR SR

Najviac z troch najvyšších ústavných činiteľov zarobila v roku 2022 prezidentka SR Zuzana Čaputová. Najmenšie príjmy mal vtedajší predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina). Vyplýva to z oznámení funkcií, zamestnaní, činností a majetkových pomerov verejných funkcionárov za rok 2022, ktoré sú zverejnené na webe parlamentu.

Kollár zarobil 45 885 eur za výkon verejnej funkcie. Priznal viacero nehnuteľností, napríklad dom v bratislavskom Starom Meste, na thajskom Koh Samui či v Dubaji, chatu v rakúskom Bergu i byt v Španielsku. Medzi hnuteľným majetkom uviedol zariadenie nehnuteľností, umelecké diela zberateľskej hodnoty či zbierku hodiniek a šperkov. Priznal i vklady v bankách, ochranné známky, cenné papiere, akcie v akciových spoločnostiach i obchodné podiely v s. r. o.