Celebrity
photo Foto
video Video
04. aug. 2022 o 04:30
krsk, Koktejl

Vémola vymenil svadobnú cestu za nemocnicu: Nechutné, čo mu chirurgovia vytiahli z tela!

placeholder
Vémolu čakala namiesto svadobnej cesty operácia.
Zdroj: Instagram/karlos_terminator_vemola, Instagram/fightlive.cz

Český MMA zápasník má za sebou nezabudnuteľný týždeň.

Celebrity
04. aug. 2022 o 04:30
Vémola vymenil svadobnú cestu za nemocnicu: Nechutné, čo mu chirurgovia vytiahli z tela!

Český MMA zápasník má za sebou nezabudnuteľný týždeň.

Z Karlosa Vémolu (37) je od minulého štvrtka ženáč. Po svadobnej veselici s manželkou Lelou Ceterovou (33) a ich blízkymi, viedli prvé kroky Karlosa do nemocnice. Dôvodom bola plánovaná operácia lakťa, informuje portál eXpres.cz. Z toho, čo mu nakoniec vyoperovali, boli udivení aj lekári.

Počas zápasu so Srbom Aleksandrom Iličom si totiž Vémola rozbil lakeť. „Nechávam si napraviť lakeť, ktorý som si rozbil o Jokerovu hlavu. Držte mi palce, nech je Karlito čo najskôr späť,“ odkázal pred operáciou na Instagrame. S lakťom v takom stave sa dokonca stihol aj oženiť a užiť si bujarú veselicu.

V lakti mal kamene

Vémola podstúpil operáciu podľa webu TN.cz v pondelok ráno a na ďalší deň opísal svoj zdravotný stav na Instagrame FightLive.

„Práve som sa prebral po operácii vo fakultnej nemocnici v Olomouci. Ešte sa mi po tej trubici, čo som mal v krku, zle hovorí. Mal som dlhodobo problém s lakťom, na zápase som ho, bohužiaľ, dorazil o Jokerovu hlavu. Odrazil som si chrupavku a lekár hovoril, že s týmto sa fungovať nedá, že musím ísť hneď na operáciu, aby som mohol pokračovať ďalej. Ale ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré," uviedol zápasník.

Vďaka tejto operácii mu mohol lekár rovno vybrať aj kamene, ktoré mal v lakti. Keď otvoril ranu, divil sa, že sú také veľké. „Pán Vémola, s týmto si človek ani zuby nevyčistí. To muselo strašne bolieť, také kamene, ale ja mu hovorím, že bolesť je len pocit,“ zopakoval slová lekára aj svoju reakciu Vémola.