24. apr. 2024 o 09:30
jž, Koktejl

Čo jej robí najväčší stres? Rytmusova Jasmina: Ešte raz mi niekto povie... !

placeholder
Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská a Patrik Rytmus Vrbovský vlastnia niekoľko nehnuteľností.
Zdroj: Instagram/ jasmina_alagic

Patrik nechal všetko na ňu.

Domáce promi
24. apr. 2024 o 09:30
Čo jej robí najväčší stres? Rytmusova Jasmina: Ešte raz mi niekto povie... !

Patrik nechal všetko na ňu.

Jasmina Alagič (34) spolu s Patrikom Rytmusom Vrbovským (47) patria medzi najobľúbenejšie prominentné páry na Slovensku. Obaja sú veľmi úspešní vo svojej brandži, čo dokazuje aj ich život na vysokej úrovni. Už ako prezradil Rytmus na sociálnej sieti, vlastnia niekoľko nehnuteľností. Viac o tom Jasmina povedala pre Topky.sk.

Hoci má Jasmina s nehnuteľnosťami roboty až nad hlavu, je vďačná. "Ešte raz mi niekto povie, aby som kúpila nejakú nehnuteľnosť, tak rovno sa zabijem. Pretože dostavávam tú chatu a dokončuje sa ten Liget a má sa odovzdávať byt v Dubaji, a je to že, a zas nechcem, aby to znelo tak, že nepokorne a teším sa, že máme možnosť mať tieto nehnuteľnosti," povedala na úvod.

Niekedy jej to dá poriadne zabrať. "Zároveň však tým, že je to všetko vlastne na mne tak ma ide aj trafiť šľak, lebo či robotníci, či niečo nesedí, tu skrinka taká a tuto sme si nevšimli revízne dvierka, milión vecí. Tak toto všetko zaneprázdňuje moju myseľ okrem mojej rodiny," posťažovala sa.

Ako ale dokáže ustriehnuť stavbu bytu v Dubaji? "Našťastie, tam máme úžasnú kočku, ktorá sa o všetko postará. Mám pocit, že to je najbezproblémovejšia vec, pretože to samo funguje svojím životom. Bude to odovzdané v lete, prídeme si to prebrať a až potom podľa mňa uvidím, čo všetko by mohlo byť možno inak. Ale verím tomu, že to bude okej, takže tá pravidelne na stavbu chodí a kontroluje za nás," objasnila Jasmina.

Starosti jej ale robí chata. "Väčší problém mám naozaj s tou chatou i keď tam mám úžasného človeka, už teraz, ale kým som sa dostala k tomu správnemu, ja ako laik stavebný som si prešla veľa fuck-upmi, (zmätok, pozn. red.) veľa ľuďmi, ktorí ma chceli aj nejako možno nechcem použiť slovo okradnúť, ale že proste vedeli, že sa tomu nerozumiem, tak to tej diline spravíme tak, ako to spravíme. Rozumiem, ale hrozne ma to stálo veľa energie, peňazí, času ale verím, že to padne na úrodnú pôdu," pokračovala Alagič.

Byt v Petržalke jej robí radosť. "Vlastne ten Liget na ten sme sa tešili, odkedy sme kúpili tú jamu a dnes už vidíme stáť dom a preto sa tak za tým ženiem, aby to bolo hotové lebo to budeme mať veľmi blízko, keď budem točiť talent. Takže si vravím, že aj z tohto pohľadu by to bolo super a vravím, že ak tento rok prežijem v zdraví, bez ujmy na nervoch, tak naozaj už nebudem do ďalšieho nič vymýšľať, lebo sa to tak všetko zlúčilo do tohto roku a potom už to bude lepšie," zhodnotila momentálnu situáciu moderátorka.

Rodina bude využívať niekoľko domácností. "Áno chceme vlastne ísť stále. Takto môj muž sníval o dvoch domácnostiach, tak sa mu to splnilo a zároveň však nebolo to iba rozmarom. Naozaj sme urobili veľmi dobrú investíciu, mňa tieto veci veľmi bavia a som rada, že má v tomto počúva lebo sa oplatilo. No a chceme to urobiť tak tým, že aj malý už má viacej krúžkov, tak možno od pondelka do štvrtka byť tu a vo štvrtok večer odísť na dedinku našu milovanú a hrať sa na záhrade naháňať sa so psom a tak," opísala ich plány.

Patrik to necháva všetko na ňu. "Ja aj keď dôjdem po radu, tak mi povie, že ty to vieš najlepšie, takže všetko nechal na mňa a musím povedať tak s odstupom času, keď som sa začala sťažovať, že všetko nechal na mňa a mohol mi pomôcť tak mi hovorili baby, že no ja mám horší problém, že si ani kachličku nemôžem sama vybrať a vtedy som si povedala, že možno je to aj dobré, že mi tak dôveruje. On keby videl, že naozaj je na mňa toho veľa, tak určite zakročí, ale zatiaľ znesiem," zhodnotila spätne svoju situáciu.

Čas od času jej ale predsa len pomáha. "Toto väčšinou musia byť všetko veci, ktoré musíš vykomunikovať cez telefón odobriť cez telefón, prípadne ísť na stavby a tak ďalej a ja hovorím, že kým ja to zvládam aj časovo aj akože psychicky, ale tak nejdeme sa zrútiť hej, nechcem, aby to znelo nejak prehnanie tak vlastne mi ani nemusí ako. Ale je pravda, že z času na čas ide na tú stavbu, na tú druhú nemôže ísť pretože je to tajomstvo. Takže ešte aj o toto má uľahčené, tak aspoň je tu pre mňa vždy keď viem, že budem potrebovať pomoc tak ja zas 100 % viem, že mi pomôže," dodala Jasmina.