Celebrity
photo Foto
video Video
30. jan. 2023 o 06:00
vmr, mob, Koktejl

Na koncerte Dary Rolins sa objavil aj ex Rytmus: Pozrite, čo robila jeho žena Jasmina!

placeholder
Dara Rolins, Patrik Rytmus Vrbovský, Jasmina Alagič Vrbovská.
Zdroj: instagram/dararolins_vermi, instagram/jasmina_alagic, TASR/Jakub Kotian

Prekvapenie, ktoré nečakal nikto!

Celebrity
30. jan. 2023 o 06:00
Na koncerte Dary Rolins sa objavil aj ex Rytmus: Pozrite, čo robila jeho žena Jasmina!

Prekvapenie, ktoré nečakal nikto!

V sobotu večer sa konal dlho očakávaný koncert Dary Rolins v preplnenej pražskej O2 Aréne. Okrem nespočetného množstva fanúšikov československej popovej divy prišlo aj množstvo celebrít. Na veľkolepú oslavu Darinho jubilea, ktoré mala 7. decembra, prišla aj Dominika Cibulková, Lukáš Kimlička, Lucia Mokráňová, Patrícia Vittek či Gabriela Ruman.

Na veľkolepom koncerte však došlo k šokujúcemu momentu, ktorý všetkým vyrazil dych. Na pódium vyšiel totiž samotný raper Rytmus, s ktorým Dara tvorila pár celých 7 rokov a po rozchode medzi dvojicou panovalo napätie. Zdá sa však, že všetkým nezhodám je koniec. Rytmus a Dara si na koncerte zaspievali svoj spoločný hit Party DJ a celá sála burácala.

Raper na záver zaželal svojej ex všetko najlepšie k narodeninám a venoval jej dojímavý odkaz. „Darinka v prvom rade by som chcel poďakovať za všetko, že sa o nás staráš, o našu hudbu, že nás ovplyvňuješ, gratulujem ti k tejto krásnej udalosti v plnej O2 Aréne. Veľký potlesk. Všetko najlepšie k narodeninám, veľa zdravia, veľa šťastia a veľa lásky, lebo o tom to je,“ povedal Dare pred všetkými.

Jeho slová dojali aj Gabrielu Ruman, ktorá je blízkou priateľkou Rytmusovej manželky Jasminy Alagič. Ruman priznala, že mala zimomriavky a že toto bol najsilnejší moment koncertu.

Čo však v tom čase robila Jasmina? Svojho manžela na koncert bývalej priateľky v Prahe nesprevádzala a radšej sa vybrala na výlet do Rakúska. Sobotu strávila vo Viedni so svojím synom Sanelom a mamou. O pekný deň s najbližšími sa podelila aj na sociálnej sieti.