02. aug. 2022 o 18:00
aza, Koktejl

Dievčina je pre svoj vzťah terčom kritiky: Keď ľudia zbadajú, s kým chodí, sú znechutení

placeholder
Je presvedčená, že ich láska nemá hraníc.
Zdroj: tiktok.com/@courtlou2002

Ich vzťah sa stal terčom veľkej kritiky.

Zahraničie
02. aug. 2022 o 18:00
Dievčina je pre svoj vzťah terčom kritiky: Keď ľudia zbadajú, s kým chodí, sú znechutení

Ich vzťah sa stal terčom veľkej kritiky.

Mladá dievčina vedela, že to, čo spraví, neostane bez odozvy, no napriek tomu mala potrebu sa so svojím súkromím podeliť so svetom. Courntey Louise McVay sa rozhodla zdieľať video, na ktorom je so svojím priateľom. Na tom by nebolo nič extra, keby nemala 19 rokov a on 42.

“Ak je niekto plnoletý, a nie je to, povedzme 30-ročný človek s 15-ročnou osobou, tak je to v poriadku,” tvrdí dievča. “Nemôžete si vybrať, koho milujete. Tie pocity jednoducho prídu samé," vysvetľuje zamilovaná Courtney, ktorá týmito slovami zareagovala na neprajníkov na internete, ktorí ich vzťah nazvali nechutným, informuje denník The Sun.

Zároveň prezradila, že sama nikdy nečakala, že bude vo vzťahu s mužom, ktorý by bol o toľko starší, než je ona. "Prišlo to prirodzene. Proste milujem toho chlapca, teda muža. Osobne si myslím, že vek je po dosiahnutí plnoletosti len číslo," vysvetlila.

Courtney zdieľala zábery seba a jej priateľa na videu, ktoré otriaslo internetom. V popise vyjadrila jasne svoj pohľad na vec. Je jej jedno, čo si ostatní myslia a ak ju kvôli tomu znenávidia, aj tak na súčasnom stave nehodlá nič zmeniť, pretože je šťastná.

Video, ktoré presiahlo neuveriteľných 1,6 miliónov zhliadnutí, sa stalo virálnym a sekcia s komentármi sa zaplnila rôznymi názormi užívateľov. “Otázka je, čo chce 42-ročný človek, robiť s 19-ročnou osobou, je to jednoducho nesprávne,” vyjadril sa jeden z nich.

Ľudia sa rozdelili do dvoch skupín, pričom jedna z nich netradičný vzťah Britov odsudzovala a kritizovala a druhá ho naopak podporila. ''Vek je len číslo. Pokiaľ ste šťastní a máte to, po čom vaše srdcia túžia. To je všetko, na čom záleží,“ zverejnil ďalší užívateľ TikToku.