16. apr. 2024 o 16:00
žani, Koktejl

Fialová počas Let's Dance zaskočila Tribulu: Viem o tebe veci, ktoré iní ľudia nevedia!

placeholder
Fialová a Tribula spolu zdolali Gerlach.
Zdroj: TV Markíza

O zábavné momenty opäť nebola núdza.

Domáce promi
16. apr. 2024 o 16:00
Fialová počas Let's Dance zaskočila Tribulu: Viem o tebe veci, ktoré iní ľudia nevedia!

O zábavné momenty opäť nebola núdza.

Do Let's Dance sa vrátila historicky prvá kráľovná tanečného parketu, herečka Zuzana Fialová. Znova si zasadla do porotcovského kresla a sršala nadšením z toho, že je späť. Siedme kolo sa stalo zároveň posledným pre pár Ján Tribula a Natália Glosíková, ktorý sa s noblesnou šou museli rozlúčiť.

Dvojica predviedla paso doble, po ktorom prišiel veľký potlesk. Fialová začala svoje hodnotenie prekvapivo. V prvom momente zaskočila aj moderátora. "Možnože ľudia, keď sa dozvedeli, že ideš do tejto šou, niektorí ťa mohli aj podceňovať. Ja nie. Ja nie, pretože ja a ty, my máme spoločnú minulosť. Viem o tebe veci, ktoré iní ľudia nevedia. My sme spolu boli priatelia na Gerlachu Gipsyho ferratou. A tak, ako tento chlap ťahal Natáliu na začiatku po zemi, tak ťahal mňa hore," povedala špeciálna porotkyňa a následne pochválila Tribulov výraz v tanci.

Janko prezradil, že Fialovú "ukecal" na výstup vďaka výmyslu o výbornej káve na Gerlachu. "Tam nie je nič, iba kríž," dodal so smiechom. Slov herečky sa hneď chytila aj Adela. "Janíčko, my nemáme až takú minulosť. O to kratšie budem hovoriť. Verím, že máme nejakú budúcnosť spoločnú," nechala sa počuť Vinczeová.

Siedme kolo bolo špeciálne prvou výmenou partnerov. Tanečníci ale i celebrity si vyskúšali, ako im to funguje s niekým iným. Matyáš Adamec si zatancoval s Annou Jakab Rakovskou, Ján Tribula s Natáliou Horváthovou, Juraj Loj s Natáliou Glosíkovou, Vilém Šír s Petrou Dubayovou, Jaroslav Ihring s Tinou a Jakub Jablonský s Juliou Rezkovou.

Module ITT: Let's Dance