25. apr. 2024 o 16:00
mob, Koktejl

Paľo Habera vytiahol FOTO z archívu: Fanúšikovia neveria vlastným očiam!

placeholder
Slovenský spevák Paľo Habera.
Zdroj: Profimedia

Spoznali by ste ho?

Domáce promi
25. apr. 2024 o 16:00
Paľo Habera vytiahol FOTO z archívu: Fanúšikovia neveria vlastným očiam!

Spoznali by ste ho?

Spevák, skladateľ a hudobník Pavol Habera (62) sa už desaťročia teší obrovskej popularite. Mladé ženy a dievčatá za ním šaleli a mohli by sme mu pokojne dať nálepku sexsymbol svojej doby. Slávny sa stal ako líder skupiny Team, neskôr získal popularitu prostredníctvom sólovej dráhy, ale aj ako kritický porotca v televíznej hudobnej show Slovensko hľadá Superstar.

Keď začujú ľudia meno Habera, v mysli sa im okamžite vynára jeho imidž z 90. rokov. Dlhé vlasy a hlavne rifľové kraťase sú nezabudnuteľnou súčasťou jeho kariéry, ktorú mu fanúšikovia budú pripomínať už navždy. Tie možno vytiahne aj na veľké turné po Česku a Slovensku. Od mája do decembra zavíta so skupinou Team do 14 miest, kde si fanúšikovia môžu vychutnať ich najväčšie hity naživo.

Habera zvykne na svojej sociálnej sieti často zverejňovať archívne fotografie, no tentokrát sa mu podarilo niečo naozaj výnimočné. „Nejaké otázky? Ja by som možno aj pár mal. Tak teda. Kto z našich toto vymyslel a prečo mi švacli do toho košíka zemiaky? V veď to pravé ucho ani nie je moje,“ smial sa na fotke zo svojich detských čias.

Fanúšikovia okamžite túto snímku komentovali a mnoho z nich priznalo, že v kostýme za Karkulku je nejaké rozkošné dievčatko, alebo že ho vôbec nespoznávajú. „Aj ja mam takú fotku, akurát v rukách žmolím digitálne hodinky,“ napísala Zuzka, ku ktorej sa pridala Lenka: „To prečo vám urobili, ale roztomilý.“