14. apr. 2024 o 21:39
jž, Koktejl

Viktor Vincze naštval Fialovú v priamom prenose Let's Dance: Zuzana okríkla jeho aj Adelu!

placeholder
Viktor Vincze si rypol do Zuzany Fialovej.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Fialová to nenechala len tak.

Domáce promi
14. apr. 2024 o 21:39
Viktor Vincze naštval Fialovú v priamom prenose Let's Dance: Zuzana okríkla jeho aj Adelu!

Fialová to nenechala len tak.

V siedmom kole tanečnej šou Let's Dance prišla ako špeciálna porotkyňa herečka Zuzana Fialová (49), ktorá je zároveň historicky prvou kráľovnou tanečného parketu. "Svoje odhodlanie ukázala pred 18 rokmi naplno aj na tanečnom parkete Let's Dance. S partnerom Petrom Modrovským sa po legendárnej dvakrát opakovanej zdvíhačke stala našou historicky prvou kráľovnou. V druhej sérii si sadla do poroty a o rok neskôr šou aj odmoderovala. Štvrtá porotcovská stolička dnes patrí Zuzane Fialovej," znelo v úvodnej dokrútke.

Na porotcovské kreslo ju priviedol práve jej tanečný partner Peter Modrovský a svojim vzhľadom všetkých ohúrila. "Zuzka, krásny večer ešte raz. Ako si sa medzi nás tešila?" spýtala sa jej moderátorka Lucia Hlaváčková. "Tešila som sa náramne, trochu mám trému. Ale už mám aj adrenalín, takže veľmi sa teším na celý večer," jednoznačne odpovedala Fialová.

Moderátor Viktor Vincze si do Zuzany hneď rypol. "Ako už zaznelo v tej dokrútke, je to vlastne už neuveriteľných 18 rokov odkedy si sa stala..." rozprával. No v tom ho Fialová prerušila. "Prečo také veci rozprávaš Viktor? Adela!" okríkla s úsmevom manželský pár Viktora Vinczeho a porotkyňu Adelu Vinczeovú, aby mu dohovorila.

Viktor však pokračoval. "My máme radi matematiku v tomto segmente v Let's Dance. Odkedy si vyhrala, ubehlo 18 rokov. Ako si ty spomínaš na ten prvý ročník?" upokojil situáciu. "Vieš čo, mám to ešte v úplnej pamäti, pretože my sme sa s Peťom Modrovským vôbec neprestali odvtedy stretávať a kamarátiť. Takže on mi to pripomína svojou prítomnosťou a spomínam si na to, ako na veľmi autentický kus môjho života, ktorý ma sprevádza vlastne až doteraz. Pretože som tu vlastne už toľko rokov," prezradila Zuzana.

Module ITT: Let's Dance