25. aug. 2022 o 08:30
žani, Koktejl

Šmahel má žalostne málo práce, skončil aj v markizáckej Farme: Neviem, čo so mnou bude!

placeholder
Šmahel odložil prácu bokom.
Zdroj: Instagram/ martinsmahel

Kariéra moderátora, modela a športovca Martina Šmahela (39) uviazla na bode mrazu.

Domáce promi
25. aug. 2022 o 08:30
Šmahel má žalostne málo práce, skončil aj v markizáckej Farme: Neviem, čo so mnou bude!

Kariéra moderátora, modela a športovca Martina Šmahela (39) uviazla na bode mrazu.

Otec troch slečien sa verejne posťažoval v živom vysielaní na Instagrame, ktoré natáčal na viedenskom letisku. Sociálna sieť ho vraj ignoruje a nezobrazuje príspevky sledovateľom. Počas polhodiny sa na neho pozrelo zhruba 20 ľudí. „Kde sú tie časy, keď som mal na ,živáku‘ desaťtisíc ľudí. To išla padnúť sieť,“ skonštatoval.

Dodal, že Instagram možno uprednostňuje aktívnejších ľudí. „Čísla sú mizerné, a preto nemám žiadnu motiváciu tvoriť nejaký obsah pre pár desiatok pozretí."

Predčasne narodená Ema je prioritou

Profilu sa nestíha veľmi venovať nakoľko cestuje hore dole. Aj v čase živého vysielania čakal na meškajúci let do Zadaru. Na Slovensko sa vrátil, aby dal dcéru Miu mame Miriam Kalisovej. V Chorvátsku zatiaľ nechal partnerku Beátu s dcérami Lily a Emkou, ktorú má pár spolu. Dievčatko sa vypýtalo pred tromi rokmi na svet predčasne. Po pôrode vážilo len 833-gramov. Hrôza rodičov vtedy nemala konca. Dva dni nato s ním pri prevoze do inej nemocnice havarovala sanitka.

Pre Martina je rodina priorita a najmä jeho najmenšia princeznička. Je to jeden z dôvodov, prečo stiahol svoje podnikateľské aktivity na minimum. "Chcem dosiahnuť, aby sa pomaličky dostala (Ema, pozn. red.) z takého bodu, v ktorom stojí už dlhšie. Keďže nám ešte nechodí, našim snom, cieľom a želaním je, aby sa postavila na nohy niekedy a vedela chodiť," povedal odhodlane.

Rodičia sa na Emku nepozerajú cez tabuľky. Martin verí, že všetko, čo pre ňu robia, prinesie ovocie. S fanúšikmi sa tiež podelil aj o predpovede dvoch veštíc, podľa ktorých bude okrem dievčat otcom aj chlapca. Jasne však vyhlásil, že tri deti mu úplne stačia.

Žalostne málo práce

Fanúšikov zaujímalo, či bude v dohľadnom čase moderovať nejakú reláciu. "Asi ma už nikde nechcú. Netuším...“ povzdychol si. „V podstate v strede leta čakám na jeseň, či sa pohnú ľady a niečo sa zmení, alebo budem musieť zasa zobrať veci do svojich rúk a urobiť zmenu sám,“ vyhlásil Martin.

Počas leta je podľa jeho slov žalostne málo práce. "Aj ,moderovačky‘ sú veľmi zriedkavo, ak mám dve za mesiac, tak to je veľa," posťažoval sa. Rovnako ako Evelyn i on prišiel o miestečko v drsnej reality šou. Moderátorku vymenil herec Marek Fašiang. Šmahel zasa moderoval Farmu Xtra. „Už s Farmou nebudem mať nič spoločné, už ani nesledujem dianie okolo. Úprimne, neviem, čo so mnou bude, čo sa týka televízie,“ dodal bez okolkov.