Domáce promi
photo Foto
video Video
15. júl. 2023 o 08:00
žani, Koktejl

Nela Pocisková priznala, že je KONIEC, silné slová: Smútok a prázdno!

placeholder
Herečka a speváčka Nela Pocisková.
Zdroj: instagram/pociskova.nela

Bodka za jednou etapou života.

Domáce promi
15. júl. 2023 o 08:00
Nela Pocisková priznala, že je KONIEC, silné slová: Smútok a prázdno!

Bodka za jednou etapou života.

Jojkárski diváci sa už nevedia dočkať pokračovania ich obľúbeného seriálu Nemocnica. Na obrazovky sa vráti opäť na jeseň, no herci zarezávajú na pľace už teraz. Fanúšikovia lekárky Rebeky Vargovej sa so svojou favoritkou ale musia rozlúčiť. Nela Pocisková sa zverila, že má za sebou posledný deň natáčania. Prečo končí?

"Nemocnica nekončí, len Rebeka ide na materskú," upokojila všetkých divákov, ktorí ostali zhrození z predstavy, že na obrazovkách už neuvidia seriál z nemocničného prostredia. Televízny projekt neprirástol k srdcu len Slovákom ale aj samotnej herečke. Po tom ako prezradila, že donatáčala posledný obraz, zaplavili ju správy od ľudí. "Až som prekvapená, ako ste sa zžili s postavou Rebeky. Ďakujem za každú vašu správu, za všetky reakcie," odkázala.

Nela nebola na slovo skúpa a prezradila, čo je za touto zmenou. "Produkciu som poprosila, aby mi dali trošku voľna, keďže sa chystám na jeden nový projekt pre tú istú televíziu. Idem sa troška venovať rodine, deťom a oddychovať v lete," porozprávala herečka a speváčka.

So seriálom Nemocnica a postavou Rebeky sa jej lúčilo ťažko. Ako sama povedala, za príležitosť bola nesmierne vďačná a na projekte sa zišli skvelá partia. "Cítim sa teraz tak zvláštne. Smutno, prázdno. Asi mi to ešte úplne nedochádza, že som tam bola dnes naposledy. Asi mi to bude tak postupne dochádzať, ale tešte sa každý jeden deň, pretože všetko je tu len dočasne," dodala na záver Nela.