21. mar. 2023 o 16:00
žani, Koktejl

VIDEO odhalilo, aký majú vzťah Twiinska a Kolárovský: Zábery, ktoré hovoria za všetko!

placeholder
Veronika Nízlová a Matúš Kolárovský sú rodičmi dcérky Ney.
Zdroj: instagram/veronikatwiins, instagram/matuskolarovsky

Užívali si na párty.

Celebrity
21. mar. 2023 o 16:00
VIDEO odhalilo, aký majú vzťah Twiinska a Kolárovský: Zábery, ktoré hovoria za všetko!

Užívali si na párty.

Sestry Daniela a Veronika Nízlové nachvíľu prenechali materské povinnosti iným a zabavili sa na narodeninovej oslave kamarátky. Spoločnosť im robil aj Matúš Kolárovský alias Yael. Mladý spevák trávi s dvojičkami veľa času kvôli dcérke, ktorú má s Veronikou.

Ešte pár mesiacov dozadu bol vo vzťahu s modelkou Nikolou, ktorý je dnes už minulosťou. Yael si v tom čase musel prečítať nepríjemnú kritiku, za to, že sa dievčatku nevenuje. Veronika sa neštítila "posťažovať" aj verejne a jej slová očividne padli na úrodnú pôdu.

Mladík si vstúpil do svedomia a s malou Neou trávi oveľa viac času. Okrem svojej maličkej venuje veľa pozornosti aj Linde, ktorú ma Daniela s futbalistom Stanom Lobotkom.

Obrat zmenil aj Yaelov vzťah s Veronikou a Danielou. Dvojičky často zverejňujú na sociálnych sieťach radostné momenty, ktoré si spolu všetci užívajú. Počas víkendu vymenili rodičovské povinnosti za dospelácku zábavu a užili si spolu príjemné chvíle na narodeninovej oslave. Čo predvádzali na parkete, si môžete pozrieť vo videu vyššie.