23. máj. 2023 o 09:30
krsk, Koktejl

Sajfa si to viac nenechal pre seba: Prečo som odmietol ponuku v Let's Dance!

placeholder
Moderátor Matej Sajfa Cifra a moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová.
Zdroj: Instagram/veronikaostrihonova

Známy moderátor dostal ponuku tancovať v nablýskanej šou. Prečo ju neprijal?

Celebrity
23. máj. 2023 o 09:30
Sajfa si to viac nenechal pre seba: Prečo som odmietol ponuku v Let's Dance!

Známy moderátor dostal ponuku tancovať v nablýskanej šou. Prečo ju neprijal?

Do talkshow Fun rádia Adela & Sajfa s Adelou Vinczeovou a Matejom Sajfom Cifrom prišiel legendárny porotca tanečnej šou. Ešte počas jej trvania za nimi zavítal choreograf a tanečník Janko Ďurovčík (52). "Je prísny? Režisér, choreograf a porotca v Let’s Dance - Ján Ďurovčík," uviedli pred spoločným rozhovorom moderátori.

Ďurovčík je originálnym porotcom šou od samotnej prvej série. Počas rozhovoru s ním Sajfa spomenul, že do nej volali aj jeho. "To ti poviem úprimne, volali ma v minulosti, dávno, dávno, že by som išiel aj ja možno tancovať. Ale Jano, ja by som sa tak hanbil pred tebou, že koniec. Ja by som normálne nešiel kvôli tomu, že ty si tam," priznal otvorene Sajfa.

Režisér jeho obavy odbil. "Ja viem, že teraz fabuluješ, ale pozri, o to tu ide. Ja nenávidím slovíčko komfortná zóna, to je dačo strašné. Ale, že vystreliť si sám zo seba? Preboha, to je ako keby ja som sa mal ísť hanbiť, že ma niekto zavolá... to je blbosť," nechápal Jano, ktorému skočil do reči opäť Sajfa.

"Let's Dance, to je tak pekný program, kde naozaj oni netancujú zo srandy. Let's Dance musí byť s tou gráciou, že tam nie sú šašovia," išiel si svoje moderátor. Ďurovčík už len dodal, že tí ľudia tam makajú, čo by sa týkalo aj jeho. Hanbu podľa neho utŕži len vtedy, keď sa začne správať ako magor.