10. júl. 2023 o 18:00
lv, Koktejl

Princa Harryho odfotili na ulici s dcérkou: Pri pohľade na Lilibet vám napadne len jedno!

placeholder
Princ Harry na korunovácii.
Zdroj: TASR/AP

S dcérkou sa ukázal na verejnosti.

Zaujímavosti
10. júl. 2023 o 18:00
Princa Harryho odfotili na ulici s dcérkou: Pri pohľade na Lilibet vám napadne len jedno!

S dcérkou sa ukázal na verejnosti.

Harry, ktorý niesol svoju drahú dcéru na rukách, sa zrejme snažil nepútať na seba pozornosť, keďže mal na sebe nenápadné džínsy, košeľu, slnečné okuliare a čiapku stiahnutú cez tvár. Už na prvý pohľad je vidno, že rozkošná Lilibet sa veľmi podobá na otca.

Princezná Lilibet bola odfotografovaná s princom Harrym na slávnostnom sprievode pri príležitosti Dňa nezávislosti v Montecite len niekoľko hodín pred tým, ako sa jej starý otec kráľ Karol III. zúčastnil na svojej druhej korunovácii v Edinburghu.

Zdá sa, že vojvoda zo Sussexu zdôraznil svoj odchod z britskej monarchie, keď vzal malú princeznú na kalifornské oslavy 4. júla, keď si Američania pripomínajú nezávislosť od britskej nadvlády, píše DailyMail.

Princ Harry sa síce zúčastnil na oficiálnej korunovácii svojho otca v Spojenom kráľovstve, prvej za posledných 70 rokov, ale na britskej pôde bol len niekoľko hodín, kým sa vrátil do spojených štátov osláviť narodeniny svojho syna Archieho, ktoré pripadli na ten istý deň.

Jeho americká manželka Meghan Markle a dve deti zatiaľ zostali v ich dome v USA. Zdroje v danom čase uviedli, že jej prítomnosť by na korunovačnej slávnosti mohla zvýšiť napätie v rodine.

Zatiaľ čo Vojvoda zo Sussexu ukazoval dvojročnej Lilibet prehliadku Village Road Show, jeho otec, kráľ Charles sa pripravoval na druhú najdôležitejšiu korunováciu v krajine. V sprievode rodinných príslušníkov vrátane vojvodovho brata, princa Williama, boli kráľ a kráľovná Camilla ocenení na prestížnom podujatí v Katedrále sv. Gilesa za účasti vysokých kráľovských hodnostárov. Samotného vojvodu však nebolo nikde vidieť.