25. apr. 2024 o 07:30
jž, Koktejl

Najprv strach a potom... Sulíkov syn Filip sa zložil: Takto sa pred všetkými rozplakal! VIDEO

Musel to zo seba dostať.

Domáce promi
25. apr. 2024 o 07:30
Najprv strach a potom... Sulíkov syn Filip sa zložil: Takto sa pred všetkými rozplakal! VIDEO

Musel to zo seba dostať.

Filip Sulík (28), syn Richarda Sulíka (56), sa venuje boxu už 2 roky. V súčasnosti sú čoraz populárnejšie bojové športy a divákov zaujímajú aj zápasy známych osobností. Do ringu sa takto už postavila napríklad Dominika Mirgová, exmilenka Borisa Kollára Ema Ferusová či Patrik Rytmus Vrbovský. Práve Rytmus je jedným z majiteľov podujatia, na ktorom sa ukázal aj Sulík mladší.

Do zápasu nastúpil vo veľmi dobrej nálade. Ako ale hovoril pred zápasom na sociálnej sieti, bál sa, ako to celé bude vnímať. Hoci sa zdá, že je Filip extrovert, opak je pravdou. Filip sa postavil proti influncerovi Mirovi Vlčekovi. Zápas veľmi rýchlo Filip ovládol a Miriho poslal k zemi. Zvíťazil na KO.

Po zápase Filip na sociálnych sieťach priznal, že ho emócie úplne premohli a asi 5 minút v šatni plakal. "Počuješ ma? Ja som v živote nebol takto šťastný, reálne," povedal hneď v rozhovore po zápase. Sulík mladší sa teraz rozhodol pridať video, ako ho po zápase premohli emócie, ktoré nájdete nad článkom. "A to som myslela, že ty nevieš dávať najavo emócie, ako vidím mýlila som sa," komentovala video účastníčka prvej série šou Ruža pre nevestu, Priscilla Versluis.