Celebrity
photo Foto
video Video
20. mar. 2023 o 05:00
žani, Koktejl

Stihla to na poslednú chvíľu: Neuveríte, čo robila Cibulková iba deň pred pôrodom!

placeholder
Cibulková zverejnila fotku z pôrodnice.
Zdroj: instagram/domicibulkova

Už sú štyria.

Celebrity
20. mar. 2023 o 05:00
Stihla to na poslednú chvíľu: Neuveríte, čo robila Cibulková iba deň pred pôrodom!

Už sú štyria.

Rodina Dominiky Cibulkovej a jej manžela Michala Navaru sa počas víkendu rozšírila o nového člena. Z Jakubka spravila bývalá slovenská tenistka veľkého bračeka. Príchod dievčatka oznámili dvojnásobní rodičia na sociálnych sieťach v nedeľu 19. marca 2023 dopoludnia. "A zrazu je náš svet kompletný - slová nedokážu vyjadriť lásku, ktorú už k tebe nosíme, naše dievčatko. Vitaj na svete, Nina Navara," napísali k fotke z pôrodnice, kde pózuje Dominika so šťastným manželom a maličkou dcérkou.

Ešte deň pred pôrodom pritom robila Dominika posledné prípravy na príchod Ninky. Rodinka si užívala spoločné chvíle na ich chalupe v Plaveckom Podhradí. Bývalá tenistka ukázala fanúšikom kúsok, na ktorý je extrémne pyšná. "Definícia vysnívanej detskej postieľky. Trpezlivo čaká na teba dievčatko," napísala Dominika a ani nie o 24 hodín neskôr bola ich malá princezná už na svete. Prezradila, že podobný košík mala aj pri Jakubkovi. "Viete ho všade po dome so sebou povláčiť. Fakt praktická vec a tak krásna," radila budúcim maminkám.

Gratulácie od celebrít

Šťastnú novinku s manželmi neprežívali len najbližší, ale aj sledovatelia na sociálnych sieťach a mnohé celebrity. Pod prvou fotkou s bábätkom sa to len hemžilo gratuláciami od známych osobností. Srdiečka poslali čerstvým dvojnásobným rodičom napríklad Dara Rolins, Kristína Svarisnká, Lucia Mokráňová, Monika Bagárová, Adela Vinczeová, Zuzana Vačková či Robo Jakab. Medzi gratulantami svietilo aj meno Tomáša Bezdedu, Terezy Bizíkovej, Barbory Krajčírovej a Adriany Polákovej.

"Je to tuuuuuu," napísala Monika Beňová, ktorá s Dominikou oslavovala aj na baby shower párty, kde sa všetci dozvedeli pohlavie bábätka. "Pohľad čírej radosti! Všetkým gratulujem," pridala sa aj Daniela Peštová. "Nech je zdravá, milovaná a šťastná celý život," popriala dievčatku Patricia Vittek.

Výber mena

Dominika ho prezradila až po pôrode, nakoľko si s manželom neboli výberom istí na sto percent. Jakub aj Nina patria medzi najpopulárnejšie mená pre novorodencov a v rebríčku sa umiestňujú v prvej trojke. Nina mu kraľovala v 2021, no tento rok ju predbehla Sofia a Eliška. Medzi mužskými menami dominovali Jakub, Samuel a Adam.