25. mar. 2023 o 14:00
krsk, Koktejl

Hanba v Ruži pre nevestu! Sexice dostali vedomostný test: Z odpovedí odpadnete!

placeholder
Sexi Marcela Tomáša okamžite ohúrila.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Nová časť markizáckej šou opäť prekvapila. Nechýbal smiech ani poriadne trapasy.

Celebrity
25. mar. 2023 o 14:00
Hanba v Ruži pre nevestu! Sexice dostali vedomostný test: Z odpovedí odpadnete!

Nová časť markizáckej šou opäť prekvapila. Nechýbal smiech ani poriadne trapasy.

TV Markíza odštartovala vysielanie šou Ruža pre nevestu, ktorá je novou verziou Nevesty pre milionára. Mladý a nezadaný fešák Tomáš Tarr skúšal na začiatku šťastie v láske s 18 dievčatami. Okruh krások sa však zužuje. Tentoraz nastal čas preveriť ich intelekt. Moderátor Krištof Králik si vo štvrtej časti pripravil pre dievčatá test zo všeobecného prehľadu, kým bol Tomáš na rande s Katkou.

Hneď na začiatku si Marcela zabŕdla, že okrem Petrany sú tam všetky inteligentné. Marcela je jednou z najsexi žien v šou Ruža pre nevestu a Tomášovi okamžite učarovala svojím zjavom. Od druhej epizódy má však konflikt s Petranou, ktorej rande s Tomášom skončilo aj vášnivým bozkom. Exfarmárka Bea zase vyhlásila, že je rada, že sa môže odprezentovať ako vysokoškolsky vzdelaná osoba.

Víťazka vedomostného testu získa brošňu s ružou, ktorá zaručí imunitu v ďalšom ceremoniáli ruží. Veľké šance pripisovali Niki, ktorá je z nich najstaršia. Hneď na prvej otázke, na ktorom z miest sa dá overiť Archimedov zákon, pohorela Bea, ktorá zvolila možnosť, že v aute. Aj otázka, že symbolom ktorého európskeho mesta je cikajúci chlapec, im dala zabrať. Mnohé namiesto Bruselu napísali Barcelona.

Nasledovali ďalšie otázky. Priscilla nevedela, čo je to monogamia. Otázka Koľkokrát za rok stihne Zem obehnúť okolo Slnka zničila zase Marcelu. Dala odpoveď, že 56-krát, hoci malo byť raz. "Mňa škola nebavila, ja som hrala basketbal a dvojfázovo trénovala. Ja som bola skôr tá, čo odpisovala. Pre mňa takéto veci v živote nie sú priority. Keď neviem, tipnem si. Risk je zisk, dneska mi to nevyšlo," obraňovala sa v šou Marcela.

Potom však prišiel moment, ktorý by z nakrúcania najradšej vymazala Bea. Padla otázka, čo v preklade znamená slovo antropos. Práve slovíčko príbuzné antropológii, ktorú začala študovať Bea. Namiesto toho, aby vybrala človeka, zvolila nesprávne - ľudské telo. Po fiasku si zúfala, že ju vyhodia zo školy, na čo sa pripojila Marcela, ktorá dodala, že ju pre zmenu zase zahlásia na vysokú.

Záverečné poradie najmúdrejších krások prekvapilo aj samotné súperky:

  1. Diana
  2. Petrana
  3. Mirka
  4. Tereza
  5. Niki
  6. Natália
  7. Martina
  8. Priscilla
  9. Marcela
  10. Virgínia
  11. Beáta