17. apr. 2024 o 09:30
krsk, Koktejl

Kristína Svarinská na FOTO s miláčikom Sloveniek: Spája ich viac ako len Dunaj!

placeholder
Herečka Kristína Svarinská.
Zdroj: Instagram/kristina.svarinska

Záberom potešila nejedného fanúšika.

Domáce promi
17. apr. 2024 o 09:30
Kristína Svarinská na FOTO s miláčikom Sloveniek: Spája ich viac ako len Dunaj!

Záberom potešila nejedného fanúšika.

V 9. ročníku populárnej tanečnej šou Let's Dance sa predstavili hneď viaceré hviezdy slovenských seriálov. Azda najvýraznejšou je herec Jakub Jablonský (29) z dobového seriálu Dunaj, k vašim službám. V roku 2022 v tanečnej šou účinkovala aj jedna z hlavných postáv - Kristína Svarinská (34). Mladšiemu kolegovi teraz drží palce aspoň na diaľku.

"Môj obľúbený parťák a budúci kráľ tanečného parketu," napísala k spoločnej fotke s Jablonským. Jakub je totiž horúcim favoritom na výhru. Jeho výkony sprevádza neprestajná chvála a občas aj slzy dojatia od porotcov. Záber hereckej dvojice nájdete v galérii pod článkom.

Mimoriadne úspešné obdobie má aj herečka Svarinská. Okrem seriálu chystá aj novinku. Po 13 rokoch sa na plátnach kín objaví pokračovanie populárneho filmu Lóve od režiséra Jakuba Kronera. Aj v dvojke si zahrajú hlavné úlohy Kristína Svarinská a Michal Nemtuda (36). Značná časť filmu sa nakrúcala v Thajsku.

V novinke sa môžete tešiť na dramatické zvraty, prepracované bojové scény, strieľačky, naháňačky na Slovensku i v Thajsku, či kaskadérske scény pod dohľadom Vladimíra Furdíka, ktorý hral aj v seriáli Hra o tróny.