03. dec. 2022 o 13:07
vmr, Koktejl

Drsná bitka v dome Dary Rolins, mrazivé vyjadrenie speváčky: Je to blázon!

placeholder
Speváčka Dara Rolins.
Zdroj: Profimedia

Povedala, čo sa stalo!

Celebrity
03. dec. 2022 o 13:07
Drsná bitka v dome Dary Rolins, mrazivé vyjadrenie speváčky: Je to blázon!

Povedala, čo sa stalo!

V pražských Tuchoměřiciach, v dome, kde býva slovenská speváčka Dara Rolins, došlo k vážnej potýčke. Ako informuje český denník Blesk, v hniezdočku popovej divy došlo k neskoro večer k bitke dvoch mužov, na mieste musela zasahovať polícia aj záchranka.

"Môžeme potvrdiť vzájomné napadnutie dvoch mužov v utorok pred dvadsiatoudruhou hodinou. Čo sa presne stalo, bude polícia preverovať," povedala Blesku policajná hovorkyňa Michaela Richterová. Do potýčky sa mal dostať práve Darin priateľ, bývalý viceprezident Juventusu Pavel Nedvěd, s mladším neznámym mužom.

Obťažuje ju stalker

Dara Rolins otvorene prehovorila o dramatickej noci v jej pražskom dome. Pre redakciu Showtime uviedla, že išlo o stalkera, ktorý jej rodinu obťažuje už niekoľko rokov. Tentoraz však bol v dome so speváčkou aj priateľ Pavel Nedvěd, ktorý okamžite zasiahol.

"Skôr to bol blázon, ktorý nebol pri našom dome po prvýkrát. Je ďalší z množstva mojich stalkerov. Tento konkrétny muž prenasleduje a ohrozuje mňa a moju rodinu dlhodobo. Je to už po niekoľkýkrát, čo sa tu večer v našej ulici potĺkal, vyzváňal a dobýjal sa k nám do domu," povedala pre Showtime. Dara priznala, že pre tohto muža už niekoľkokrát volala na políciu.

„Len kvôli tomu bláznovi bola u nás policajná hliadka najmenej dvakrát,“ doplnila. Muž mal byť v jej dome aj počas leta, kedy bola Dara na Slovensku. „Ohrozoval moje dieťa s pestúnkou,“ povedala rozhorčene. „Tentoraz bol pri tom Pavol a ten ma potom, čo nám vliezol do domu, len bránil. Urobil to, čo by urobil každý poriadny frajer pre svoju ženu,“ dodala zamilovaná Dara, pre ktorú sa Nedvěd zachoval ako hrdina.

Bývalý futbalista a športový funkcionár sa totiž s o 20 rokov mladším mužom pobil. „Došlo k potýčke aj k zraneniam. Našťastie mal Pavol značnú prevahu a vďaka významnej pomoci našich susedov bola včas privolaná pomoc – polícia aj sanitka,“ uzavrela otrasená speváčka.