09. jún. 2023 o 11:00
žani, Koktejl

FOTO ako dôkaz! Nečakané odhalenie o Zábranskej priateľovi Dvořákovi: Trvá to už niekoľko rokov

placeholder
Martina Zábranská a Jiří Dvořák.
Zdroj: Kristína Torjai

Jiří Dvořák (56) patrí medzi obľúbených českých hercov.

Celebrity
09. jún. 2023 o 11:00
FOTO ako dôkaz! Nečakané odhalenie o Zábranskej priateľovi Dvořákovi: Trvá to už niekoľko rokov

Jiří Dvořák (56) patrí medzi obľúbených českých hercov.

Svojim prístupom pripomína princeznú Kate. Obaja totiž recyklujú outfity a nemajú najmenší problém prísť na spoločenskú akciu v tom istom. Dvořák má napríklad svoju obľúbenú košeľu, ktorú nosí už niekoľko rokov. Na červenom koberci sa v nej ukázal i v Zlíne, kde sa konal filmový festival. Ide o pestrofarebný kúsok, ktorý je veľmi ľahko zapamätateľný, s čím si však herec ťažkú hlavu nerobí.

V košeli sme ho už videli tento rok na premiére minisérie Volha. Obliekol si ju aj v októbri 2022 na krst knihy Belinda, kde pokrstil stránky spoločne s herečkou Michaelou Maurerovou a moderátorkou Jolkou Krásnou. Ako dokazujú fotky, tam to nekončí. Siahol po nej aj pri vyhlasovaní cien Audiokniha roku v 2021. V neprehliadnuteľnom kúsku prišiel i na charitatívnu akciu HľadámeRodičov.sk, ktorá sa uskutočnila v roku 2019.

Jiří Dvořák patrí medzi najcharizmatickejších hercov v českom šoubiznise. Mnohí ho milujú za rolu čerta v rozprávke Anjel Pána, ďalší zase ako detektíva v minisériách Diablova lesť alebo Stratená brána. Natočil toho ale oveľa viac. Preslávil sa tiež ako dabér so sympatickým hlasom, ktorý prepožičal hlas napríklad Danielovi Craigovi ako Jamesovi Bondovi či britskému elegánovi Colinovi Firthovi.

Slováci si ho najnovšie spájajú s mladou herečkou a moderátorkou Martinou Zábranskou (28), s ktorou tvoria pár. Napriek veľkému vekovému rozdielu im to klape. Maca sa netají tým, že prežíva najkrajšie životné obdobie. Dvojica sa po prvýkrát ukázala na verejnosti počas vlani prestížneho filmového festivalu v Česku a odvtedy svoju lásku už neskrývajú pred svetom. Herci sa zoznámili počas nakrúcania televíznej rozprávky Šťastný smoliar z roku 2012.