19. apr. 2024 o 14:30
krsk, TASR, Koktejl

Na oslavu Gabiky Ruman zavítal lámač sŕdc: Aha, ako vyzerá najslávnejší ženích po rokoch!

placeholder
Dramaturgička Gabriela Ruman.
Zdroj: instagram/gabrielarumanofficial

Uplynulý víkend patril oslavám.

Domáce promi
19. apr. 2024 o 14:30
Na oslavu Gabiky Ruman zavítal lámač sŕdc: Aha, ako vyzerá najslávnejší ženích po rokoch!

Uplynulý víkend patril oslavám.

Známa dramaturgička Gabriela Ruman má za sebou narodeninový víkend. Začal piatkom, keď ju čakalo prekvapenie od manžela, ktorý ju zobral na koncert Michala Davida. V sobotu nasledovala narodeninová gala večera s priateľmi na hrade v Bratislave a na ďalší deň strávila popoludnie s rodinou v reštaurácii.

"Ľudia moji, ja som tak veľmi vďačná za vás všetkých, ktorých vo svojom živote mám a za chvíle, ktoré môžem s vami zdieľať," odkázala čerstvá celebritná 50-tnička. Na hrade sa ukázali moderátorka Jasmina s raperom Rytmusom, opäť zaspieval Michal David, prišla aj lekárka Alena Pallová a mnohí iní.

Prehliadnuť sa nedalo ani známeho lámača ženských sŕdc. Kvôli Gabriele prišiel do Bratislavy Jan "Honzík" Novotný. Atraktívneho Čecha poznajú slovenskí diváci zo šou Nevesta pre milionára. Honzík ukázal, že šarm nestratil ani po takmer 20 rokoch od účinkovania v hite TV Markíza. Foto Novotného a Gabriely nájdete v galérii pod článkom.

Nevesta pre milionára

Romantická šou Nevesta pre milionára mala premiéru v piatok 28. apríla 2006. Zahraniční diváci ju poznajú aj pod názvom The Bachelor. Vybraný počet dievčat absolvoval rôzne skúšky na ceste k jedinému cieľu - získať srdce nezadaného milionára Jana Novotného. Program moderoval Vilo Rozboril.

Na úspech šou nadviazala Markíza aj v roku 2023, kedy spustila šou Ruža pre nevestu. V piatok 8. marca 2024 odštartovala na televíznych obrazovkách už druhá séria. O srdce ženícha Radka (34) pôvodne bojovalo na Srí Lanke 18 dievčat. Okruh žien sa zužuje a boj o jeho priazeň vyostruje.