29. mar. 2024 o 15:00
jž, Koktejl

Nikodýmova dcéra Emma žiari šťastím: Jej nový priateľ je známy herec! FOTO

placeholder
Moderátor a herec Martin Nikodým s deťmi.
Zdroj: Instagram/martinnikodymofficial

Pozrite, ako im to pristane!

Domáce promi
29. mar. 2024 o 15:00
Nikodýmova dcéra Emma žiari šťastím: Jej nový priateľ je známy herec! FOTO

Pozrite, ako im to pristane!

Herec a moderátor Martin Nikodým (53) má tri deti, no aj napriek tomu veľké šťastie v láske nemá. S Michaelou bol ženatý 7 rokov, s ktorou má deti Adama a Emmu. Neskôr tvoril pár s Martinou Briatkovou. Ich vzťah však krátko po narodení synčeka Martina skončil. V roku 2021 to pre Martinov ľúbostný život vyzeral opäť nádejne, podľa redakcie Plus 7 dní, keď sa po jeho boku ukazovala o polovičku mladšia brunetka Nikola. Avšak odvtedy sa na verejnosti už spolu neukazovali.

V láske má ale teraz šťastie jeho dcéra Emma, celým menom Emma Lea. Podobne ako jej otec, aj ona sa už od pomerne mladého veku pohybuje vo svete šoubiznisu. "Od mojich 11 – 12 rokov pôsobím v modelingovej agentúre, cez ktorú som sa dostala aj k herectvu. Vďaka skúsenostiam pred kamerou ma začalo baviť stáť aj za kamerou, preto by som rada išla študovať fotku na vysokú školu do Prahy," prezradila v rozhovore pre redakciu Hashtag.

"S herectvom ako takým som pred seriálom Pán Profesor skúsenosť nemala, ale keďže som sa vďaka modelingu často stretávala s kamerou aj v reklamách či klipoch, povedala som si, že to určite skúsim. Ako „neherečku“ ma samozrejme zo začiatku veľa vecí prekvapilo. Mám možnosť pracovať s rôznymi talentovanými hercami, čiže istá ustráchanosť tam určite bola," dodala pre Hashtag.

Medzi talentovaných hercov, s ktorým sa spoznala vďaka herectvu patrí aj Adam Kubala a ich priateľstvo prekvitlo až v lásku. Adam sa prvýkrát predviedol v Rodinných prípadoch, no väčšina divákov si ho pamätá zo seriálov Červené pásky alebo Šťastní vs. Šťastní. Dvojica sa prvýkrát spolu ukázala na vysielaní tanečnej šou Let's Dance. Ich spoločnú fotku nájdete v galérii.