27. aug. 2022 o 20:00
vv, Koktejl

Kráska má gigantické prsia: Bojovala som s tým celý život!

placeholder
Jessica Neistadt.
Zdroj: YouTube/Jessica Neistadt

S veľkými prsiami často prichádzajú veľké problémy.

Zaujímavosti
27. aug. 2022 o 20:00
Kráska má gigantické prsia: Bojovala som s tým celý život!

S veľkými prsiami často prichádzajú veľké problémy.

Jessica Neistadt na svojom YouTubovom kanáli uverejňuje všetko od štýlových haulov, cez pohodové vlogy, až po cestovateľský obsah či rady do života. S divákmi sa tentokrát podelila o tipy a triky na úpravu svojho veľkého poprsia.

„Mám tie najlepšie triky zo všetkých trikov na veľké prsia,“ hovorí Jessica. Influencerka prezradila, ako so svojou postavou dlho bojovala a celý život zbierala užitočné triky, ktoré jej každodenne pomáhali.

„Nikdy by ste sa nemali hanbiť za to, že máte väčšiu hruď,“ začala video. „Toto je téma, ktorú riešim celý život,“ povedala a dodala, že mnohokrát jej ľudia hovorili, aby si vytiahla oblečenie vyššie alebo sa inak obliekala. Zaspomínala si aj na obdobie, kedy prechádzala pubertou a jej veľkosť podprseniek sa drasticky zmenila z A na E. „Všetci moji kamaráti si mysleli, že mám implantáty,“ spomína si.

Video začala o najviac podceňovanom, ale najdôležitejšom kúsku šatníka – spodnej bielizni. „Chcete niečo, čo pekne sedí, ale zároveň sa v tom cítite pohodlne,“ radí Jessica. Odporúča nájsť si perfektne sadnúcu podprsenku, športovú alebo braletkovú a v neposlednom rade takú, čo vždy perfektne sadne pod každé tričko. Zdôrazňuje tiež, že sa vyhýba oblečeniu so vstavanými košíkmi a vypchávkami.

Jej ďalšou radou bolo oživiť vzhľad odhalením pokožky. „Môže to byť tak veľa, ako len chcete,“ hovorí. Navrhuje košele s krátkymi rukávmi, výstrihy v oblasti kľúčnych kostí a voľne padnúce kúsky. Zdôrazňuje tiež dôležitosť siluety, ktorá sa dá skvele podtrhnúť oblečením hranatého tvaru, ako sú napríklad saká s vypchávkami na ramenách, píše denník The Sun.

Ďalej vo videu odporúča nosiť čierne a tvarujúce kombinézy, a ukazuje, ako zabrániť medzerám medzi gombíkmi použitím látkovej pásky a spony. Podelila sa aj o to, ako nakupovať plavky. „Plavky vždy kupujte oddelene, nie v sete,“ radí.

A jej posledný tip? „Nakloňte sa k vintage štýlom, aby ste zalichotili svojej väčšej hrudi a krivkám,“ zakončila Jessica.