01. nov. 2023 o 05:00
ČTK, mob, Koktejl

Vidíte to aj vy? Posledná FOTO Matthewa Perryho († 54): Český herec si všimol zvláštny detail

placeholder
Český herec Petr Rychlý komentoval poslednú fotku Matthewa Perryho.
Zdroj: Profimedia a instagram/mattyperry4

Všimli ste si to aj vy?

Zahraničné promi
01. nov. 2023 o 05:00
Vidíte to aj vy? Posledná FOTO Matthewa Perryho († 54): Český herec si všimol zvláštny detail

Všimli ste si to aj vy?

Vo veku 54 rokov zomrel v sobotu americko-kanadský herec Matthew Perry, ktorý sa preslávil úlohou Chandlera Binga v komediálnom seriáli Priatelia. Informuje o tom server TMZ, podľa ktorého sa Perry zrejme utopil. Herec, ktorý bol niekoľkokrát nominovaný na cenu Emmy, veľkú časť života bojoval so závislosťou od liekov a alkoholu.

TMZ s odvolaním sa na políciu napísal, že Perry bol nájdený bez známok života vo svojom dome v oblasti amerického Los Angeles. Záchranári podľa zdrojov serveru vyrazili na miesto po oznámení o zástave srdca a herca našli vo vírivke.

Ako poznamenáva agentúra Reuters, je to trochu ironické, pretože hercovým posledným príspevkom na instagrame z 23. októbra je jeho fotografia, ako sedí vo vírivke so slúchadlami na ušiach. „Aha, takže teplá voda krúžiaca okolo teba ti urobí dobre?,“ napísal k nej.

Jeho posledný záber komentoval aj v programe CNN Prima News český herec Petr Rychlý (58), ktorý v seriáli Priatelia daboval Joeyho Tribbianiho. „Ak si na Perryho chceme spomenúť, zapáľme si sviečku a mrkneme sa na jeho poslednú fotku z vírivky. Tam je podľa mňa úplne všetko,“ prezradil a dodal.

„V kompozícii vody s mesiacom a ním samotným v rohu pôsobí, ako keby vstúpil do vesmíru,“ povedal emotívne český herec.