19. jún. 2023 o 14:30
žani, Koktejl

Tehotná Twiinska Nízlová sa musela priznať: Toto sa jej stalo v noci!

placeholder
Daniela porodila dcérku slovenskému reprezentantovi.
Zdroj: instagram/danielatwiins

Maminy a budúce maminy sa ňou budú vedieť stotožniť.

Celebrity
19. jún. 2023 o 14:30
Tehotná Twiinska Nízlová sa musela priznať: Toto sa jej stalo v noci!

Maminy a budúce maminy sa ňou budú vedieť stotožniť.

Tehotná speváčka Daniela Nízlová (37) zostala doma bez svojej dcérky Lindy, sestry Veroniky s malou a tiež rodičov. Všetci odišli na rodinnú dovolenku do Turecka, avšak ona sa jej musela vzdať. "Ja mám predpísaný kľudový režim. Tak som nemohla odletieť. Ešte som nebola od Lindy 9 dní! Asi sa zbláznim," napísala na sociálnej sieti. Na videách sestry Veroniky vidieť, ako si ich dcérky v exotike všetko užívajú.

Kráska z dua Twiins je ešte len v prvom trimestri tehotenstva. Už sa jej však ozvali chute, ktorým nevedela odolať. "Keď potrebuješ minúť banán a jogurt a v noci dostaneš chuť na lievance," okomentovala fotku od sporáku. Na tanieri sa už vyníma niekoľko kúskov pochúťky, ktorá sa vďaka jednoduchému receptu a skvelej chuti teší veľkej popularite.

S budúcim oteckom Victorom Ibarom (26) je Daniela krátko, no ich vzťah nabral veľmi rýchly spád. Všetko sa prevalilo koncom apríla počas jedných z posledných priamych prenosov markizáckej šou Let's Dance. Spoznať sa mali práve na tanečnej súťaži, kde tancoval aj jej nový partner. O Ibarovi bolo predtým známe, že mal priateľku, ktorá ho počas tanečnej šou podporovala. Daniela Nízlová bola dlhšiu dobu sama po rozchode s futbalistom Stanislavom Lobotkom, s ktorým má trojročnú dcérku Lindu.