17. aug. 2023 o 20:00
NK, Koktejl

Mladík si zo žartu spravil DNA test: Šokujúci výsledok mu ničí život!

placeholder
Nečakané zistenie mužovi navždy zmenilo život. (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Test ukázal, že má v porovnaní s rodičmi nezvyčajnú DNA.

Zaujímavosti
17. aug. 2023 o 20:00
Mladík si zo žartu spravil DNA test: Šokujúci výsledok mu ničí život!

Test ukázal, že má v porovnaní s rodičmi nezvyčajnú DNA.

Mužovi sa zrútil celý svet, keď DNA test zrejme odhalil tajomstvo, ktoré mala jeho matka skrývať 19 rokov. Web Mirror napísal, že študent univerzity si test spravil zo žartu. Neočakával, že sa dozvie niečo nové. Výsledky ho však šokovali. Zistil, že je spolovice Európan a spolovice Aziat.

"Mám naozaj skvelú rodinu, 46-ročnú mamu, 50-ročného otca a sestry dvojičky. Sme typická rodina zo strednej až vyššej triedy, ale kedysi sme boli chudobní. Podnikaniu môjho otca sa začalo dariť a absolútne zmenilo náš život k lepšiemu. Nie sme dokonalá rodina, ale vždy sme tu jeden pre druhého a s rodičmi mám hlboké puto, keďže sme si v minulosti prešli peklom," napísal na Reddite.

Ďalej vysvetlil, ako sa so svojimi kamarátmi z univerzity rozhodol objednať si testy DNA a vzájomne si porovnať svoje výsledky.

"Všetkým som povedal, že moje výsledky nebudú až také vzrušujúce, keďže obaja moji rodičia sú Európania. A teraz je tu problém - som len spolovice Európan a z druhej polovice Aziat. Väčšinou z Číny a trochu z Indie. Som si absolútne istý, že nikto z mojej rodiny odtiaľ nepochádza, a to svojich starých rodičov poznám naozaj dobre," zdôveril sa.

Napriek tomu, že má tmavšiu pleť ako jeho rodičia a súrodenci, nikdy mu nenapadlo, že by za to mohla iná DNA. "Som úplne vydesený z toho, že moja mama mohla podvádzať môjho otca. Boli spolu od svojich 18 rokov. Bola medzi nimi úprimná láska a mama vždy podporovala môjho otca v jeho ambicióznych dielach," opísal.

"Potrebujem radu, prosím, bojím sa, že stratím svojho otca, ktorého absolútne zbožňujem. Snažil som sa len tak spomenúť testy DNA ako zábavnú vec, keď som telefonoval s rodičmi. Kým otec sa smial a povedal, prečo nie, mama zostala ticho a zmenila tému," prezradil.

Po telefonáte dostal od matky správu, v ktorej mu tak trochu vynadala, že sa trápi takými hlúposťami, ako sú testy DNA. "Tento semester nebol môj najlepší, ale vždy som mal dobré známky a nikdy to medzi nami nebol problém. Doslova mi povedala, aby som nad tým nerozmýšľal a sústredila sa len na štúdium.“

Mladík je v koncoch a nevie, čo si má myslieť. "Nikdy som od nej takéto správy nedostal, veľmi sa nehádame a vždy som si s ňou bol blízky. Naozaj mám pocit, že niečo skrýva. Na tento test by som zabudol a nazval ho omylom. Ale prečo tak reagovala, dočerta," zamýšľal sa.

Zatiaľ čo väčšina používateľov ho vyzývala, aby sa s mamou porozprával tvárou v tvár, ďalší sa snažili nájsť iné vysvetlenie výsledkov. "Je možné, že ide o starého rodiča, ktorý nebol úprimný, alebo bol niekto adoptovaný," napísal jeden z používateľov.

"Najprv si urob test znovu. Po druhé, začal by som s tvojou mamou. Napadá mi aspoň päť verzií, ktoré nie sú príbehom 'mama podviedla otca a on sa to nikdy nedozvedel'," ozval sa ďalší. "Zopakoval by som test. Potom sa možno porozprávaj s mamou. Podvádzanie tu nie je jediným možným vysvetlením. Tvoji rodičia mohli mať problémy s počatím. Si si stopercentne istý, že nie si adoptovaný?" uviedol tretí.