21. sep. 2022 o 17:00
aza, Koktejl

Alexandru podviedol frajer, omylom sa ocitla na jeho svadbe: Cirkus, aký nemá obdoby!

placeholder
Alexandra videla v ponuke možnosť pomsty.
Zdroj: tiktok/alexandra_starr

Nevesta a ženích ostali ako obarení!

Zahraničie
21. sep. 2022 o 17:00
Alexandru podviedol frajer, omylom sa ocitla na jeho svadbe: Cirkus, aký nemá obdoby!

Nevesta a ženích ostali ako obarení!

Hudobníčka sa podelila o svoj zaujímavý príbeh na sociálnej sieti TikTok. Alexandra Starr je začínajúca speváčka a skladateľka z Kalifornie, a momentálne sa živí aj ako cover speváčka, čo znamená, že často zastupuje spevákov, ktorí nie sú schopní vystupovať na miestnych akciách, píše denník Daily Mail.

Jedného dňa jej zavolala hlavná speváčka kapely a požiadala ju, aby za ňu zaskočila na jednej svadbe. Keď sa dozvedela o koho svadbu šlo, zostala v šoku. Alexandru vyzvala speváčka, aby ju nahradila na svadbe jej bývalého, ktorý ju podviedol. Aby toho nebolo málo, za ženu si bral práve dievča, s ktorým Alexandru kedysi podviedol.

Speváčka cítila, že je to znamenie a videla to ako ideálnu príležitosť na pomstu. S nemenovaným mužom mala chodiť viac ako päť rokov, kým vlani na jeseň nezistila, že ju podvádza. Na svadbe sa rozhodla zaspievať pieseň o nevere. Toto nechce zažiť žiaden ženích. Alexandra si prvú časť večera schovávala tvár až kým sa pár dostal na parket, na svoj prvý spoločný tanec. Potom začala spievať pieseň o nevere, vtedy sa otočila a konečne odhalila svoju tvár.

Na ženíchovi a neveste bolo vidno, že sa cítia veľmi nepríjemne, keď si uvedomili, čo sa vlastne stalo. Jeden z kamarátov muža sa pokúšal Alexandru zastaviť. Celý incident sa podarilo speváčke zdokumentovať na video, ktoré sa na sociálnej sieti okamžite stalo virálnym. V priebehu niekoľkých dní získalo viac ako deväť miliónov zhliadnutí.

Na nahrávke bolo vidieť hostí, ako sledujú mladomanželov romanticky tancovať. Alexandra bola najprv otočená chrbtom a spievala romantické pesničky. Potom však začala spievať pieseň z roku 2005 od Carrie Underwood, ktorá sa volá Before He Cheats a vtedy sa otočila.

Nevesta vo videu vyzerala byť zmätená a rozrušená. Onedlho za ňou prišla kamarátka, aby ju upokojila. Ženích sa tiež zdal byť ohromený a neistý, ako situáciu zvládnuť. Potom k speváčke pristúpil muž a pokúsil sa ju odprevadiť z javiska, no ona mu vytrhla pohár z ruky a hodila ho po ženíchovi. Odstrčila ho a ušla z miestnosti.

Pred incidentom sa o svoj plán podelila na TikToku. „Viem, že by som mala mať na viac a vykašľať sa na to, najmä preto, lebo mi to opäť zlomí srdce, ale už som skončila s tým, byť stále to milé dievča,” povedala vo videu. „Chodili sme spolu päť a pol roka a žili sme spolu. Tú druhú ženu si vzal už po jednom roku,“ dodala.

Alexandra neskôr napísala pieseň o celom príbehu, ktorú predviedla v inom videu na TikToku. “Skoro som sa na to vykašľala, ale som príliš malicherná a verím na karmu, takže to nazvime znamenie, dar od bohov alebo čo,” píše sa v texte. Ďalej spieva o tom, ako spolu boli päť rokov a popisuje aj deň ako prišla na ich svadbu.

„Prichádza nevesta, celá oblečená v bielom, otočila som sa a jeho oči sa stretli s mojimi. Skoro som sa rozplakala, ten deň mal byť môj,” píše sa v texte piesne. V závere spieva o tom, že by to pokojne spravila znova aj napriek tomu, že za vystúpenie nedostala žiadne peniaze.

Počínanie Alexandry vyvolalo na webe veľkú diskusiu. Niektorí diváci ju kritizovali za to, že pokazila páru veľký deň, zatiaľ čo iní ju obhajovali a nazvali to príležitosťou, ktorá sa naskytne raz za život. “To je také podlé,“ napísal jeden človek a ľutoval nevestu. “Toto bola ultimátna pomsta za všetky dievčatá, ktoré svoju pomstu nikdy nespravili,” napísal ďalší.

Niektorí dokonca tvrdili, že celá vec bola iba nafingovaná a speváčka sa snažila získať pozornosť a propagovať svoju hudbu. “ Vyzerá to byť zinscenované," napísal užívateľ. “Toto jednoducho nevyzeralo vierohodne. Je to určite len jedna veľká reklama na propagáciu jej piesne,“ teoretizoval niekto iný. „Najlepšia marketingová stratégia všetkých čias,“ zhodnotil ďalší používateľ.