31. jan. 2023 o 05:00
žani, Koktejl

Záhadné zmiznutie mladučkej Terezy, prehovoril jej priateľ: Hádka a mrazivý nález na moste!

placeholder
Pátranie po Terézii pokračuje.
Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj, Záchranný Systém Slovensko

Po študentke sa zľahla zem.

Správy
31. jan. 2023 o 05:00
Záhadné zmiznutie mladučkej Terezy, prehovoril jej priateľ: Hádka a mrazivý nález na moste!

Po študentke sa zľahla zem.

Mladučká Terézia Macalíková (18) je nezvestná už niekoľko dní. Naposledy bola dievčina z okresu Topoľčany videná v sobotu (28.1.) okolo pol ôsmej večer na Osuského ulici v Bratislave. Na mieste sa podľa priateľa dievčaťa našiel len kabát, telefón a peňaženka.

Pred zmiznutím bola so svojím priateľom v jednom z bratislavských bytov. Portálu tvnoviny.sk potvrdil, že sa s Teréziou pohádali. "Neodpisovala ani nedvíhala telefón, následne na to mi napísala, že sa nachádza na Starom moste, kde som našiel už len kabát, v ktorom bol telefón a peňaženka," porozprával. Terézia mu poslala svoju polohu, no keď prišiel na miesto, nikde ju nenašiel.

Priateľ zalarmoval políciu. Na most neskôr prišli aj hasiči a kriminalisti. "Kontaktoval som záchranný systém na Facebooku, nejaké dobrovoľné pátracie tímy a Modrého anjela. Za pomoci mojich rodinných príslušníkov a záchranného pátracieho tímu som včera niekoľkokrát bol na mieste a v okolí, kde sme pátrali po Terezke," uviedol priateľ. Do pátrania sa zapojil aj Záchranný Systém Slovensko a Bratislavská kynologická záchranárska brigáda. "Využili sme pešie tímy a termovíznu techniku," informoval Záchranný systém na sociálnej sieti. Snaha bola doposiaľ neúspešná.

Popis nezvestnej

Nezvestná tínedžerka má približne 160 centimetrov a štíhlu postavu. Má ryšavé kučeravé vlasy s dĺžkou pod ramená a modro-zelené oči. Tereza mala na sebe naposledy oblečené čierne tepláky, čiernu mikinu bez potlače a obuté biele snehule. Ak ste ju videli, prosíme ihneď kontaktujte políciu na čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti bratislavskej polície.

Fotka Terezy sa okamžite rozšírila po sociálnych sieťach. Prosbu o zdieľanie vypočuli mnohé slovenské celebrity. Medzi nimi aj moderátorka Jasmina Alagič, Zuzana Strausz Plačková, speváčka Tina, moderátorka Adela Vinczeová či moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová.