27. apr. 2024 o 10:00
krsk, Koktejl

Rozkošný zvyk Adely Vinczeovej so synčekom: Je to taká naša spoločná niekedy až hodinka!

placeholder
Adela Vinczeová so synčekom.
Zdroj: instagram/tomas_bezdeda

Vyrastá s nimi aj jej malý synček.

Domáce promi
27. apr. 2024 o 10:00
Rozkošný zvyk Adely Vinczeovej so synčekom: Je to taká naša spoločná niekedy až hodinka!

Vyrastá s nimi aj jej malý synček.

Moderátorka Adela Vinczeová (43) sa stala mamou takmer dvojročného adoptovaného chlapčeka, ktorého si vysnívali spolu s manželom Viktorom (33). Dvojica mu prispôsobila svoj život a prácu, no niečo cenné od nich okrem nekonečnej rodičovskej lásky získal aj on. Adela svojho synčeka od začiatku učí milovať knižky. V rozhovore pre Happy Reads prezradila, ktoré má najradšej.

"Dieťaťu čítam každý večer. Je to taká naša spoločná niekedy až hodinka. Nečítame veľa naraz, lebo občas musíme čítanie preložiť aj ukážkami. Napríklad teraz čítame knihu Minpinkovia od Roalda Dahla a treba ukázať, ako mini ľudia lietajú na chrbtoch vtáčikov názornými ukážkami s plyšákmi na chrbte malého čitateľa," priblížila moderátorka.

"Malého bavia celkovo písmenká a slová, takže sa do ničoho nenútime. Určite mu neskôr budem čítať všeličo od Kristy Bendovej, hlavne Osmijanka, lebo v jej tvorbe je humor a sureálno, ktoré otvára myslenie. Takisto aj Roald Dahl píše fantastické príbehy. Už sme začali chodiť aj do knižnice, hoci ide skôr o nejaký návyk, než veľmi vedomý akt. V budúcnosti nechám naňho, čo a koľko bude chcieť čítať," dodala celebritná mama.