17. jún. 2023 o 10:00
mob, Koktejl

Prehnané maniere Cimarra v Let's Dance? Neuveríte, čo sa malo diať v pondelky!

placeholder
Kubánsky herec Mario Cimarro má dcérku so Slovenkou Bronislavou.
Zdroj: Instagram/mariocimarro

Mal prehnané nároky?

Celebrity
17. jún. 2023 o 10:00
Prehnané maniere Cimarra v Let's Dance? Neuveríte, čo sa malo diať v pondelky!

Mal prehnané nároky?

Veľkým ťahákom ôsmej série tanečnej šou Let's Dance bol kubánsky herec Mario Cimarro (52). Ten sa so súťažou lúčil v šiestom kole, kedy s tanečnou partnerkou Vanesou Indrovou všetkých ohromili emotívnym tangom, ktoré bolo ich doposiaľ najlepším tancom. Ani to však nestačilo na to, aby sa prebojovali ďalej.

Telenovelový lámač ženských sŕdc mal byť najväčším ťahákom šou a všetkým fanúšičkam sprvu vyrazil dych! Jeho prvý tanec odštartoval príchodom na koni popri tónoch piesne zo Skrytej vášne. Len čo Cimarro zosadol z koňa, začalo tanečné číslo, ktoré si s pôvodnou partnerkou Vandou starostlivo pripravili.

Televízni diváci a aj porota zrejme očakávala od Kubánca viac a nikto na jeho adresu nešetril kritikou. „Mariovi sa vôbec nepáčilo, ako k nemu niektorí pristupovali, a ani to, ako ho hodnotili. Pozvali ho, aby prišiel pozdvihnúť šou, aby bol neokukaným prvkom svetového rozmeru. Je to v prvom rade šou a kritika na jeho osobu bola prehnane veľká. Niekto to tam skrátka bral vážnejšie, ako mal,“ tvrdí človek z okolia hviezdy pre Šarm.

Vanda to nevydržala?

Mariovi Cimarrovi produkcia dala tú najlepšiu učiteľku, akú len mohla. Vanda Poláková bola úradujúcou kráľovnou parketu, ktorej predchádzajúcim zverencom bol Ján Koleník. Ten bol ale disciplinovanejší a Vandu, narozdiel od Cimmara, počúval.

„Vanda mu ukázala tanečné kroky – urob to takto a takto. A on nie, on to nebude robiť tak, ale po svojom. A nedal si povedať. Tak jej raz rupli nervy a vzdala to. Ako veľká profesionálka mala toho plné zuby,“ uviedol zdroj príčinu jej odchodu. Televízia to potom uhrala na covid a zdravotné problémy.

Podľa zdroja mal problém byť aj v tom, že Cimmaro mal mať prehnané maniere. „Je zvyknutý na svetovú produkciu, kde ho obskakujú, šepocú mu, aký je úžasný, ale zle sa nemal ani v Markíze,“ povedal človek z blízkosti hviezdy a dodal, že najväčším tŕňom v oku boli porotcovia, najmä Ďurovčík, ktorého komentáre sa nepáčili ani partnerke Gregušovej.

„Pondelky bývali zaujímavé. Vtedy zvykla byť horúca linka do Záhorskej Bystrice, ktorou sa tlmočila nespokojnosť Cimarra s tým, čo sa dialo alebo odznelo v nedeľu večer na obrazovke. Sťažoval sa často,“ zakončil zdroj.