18. sep. 2023 o 12:00
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Obrovské trápenie známeho českého herca: Toto si bude navždy vyčítať! Musel sa ospravedlniť

placeholder
Český herec Josef Dvořák v Show Jana Krause.
Zdroj: reprofoto/ Show Jana Krause

Herec prehovoril o tom, čo v živote najviac ľutuje.

Zahraničné promi
18. sep. 2023 o 12:00
Obrovské trápenie známeho českého herca: Toto si bude navždy vyčítať! Musel sa ospravedlniť

Herec prehovoril o tom, čo v živote najviac ľutuje.

Herec Josef Dvořák (81) je otcom dvoch vlastných a jednej nevlastnej dcéry. V nedávnom rozhovore priznal, že ženy považuje za najkrajšie bytosti na svete, ktoré ho obklopovali celý život, píše eXtra.cz. Zdôraznil, že najdôležitejšie je pre neho to, že nevlastná, ale aj jeho vlastné dcéry pri sebe držia a majú sa rady. Práve to je pre známeho českého herca tým najväčším životným šťastím. Jedna vec ho ale trápi najviac.

To, čo najviac ľutuje, je skutočnosť, že sa deťom nevenoval, keď boli malé. Teraz sú z nich dospelé ženy a žijú vlastnými životmi. "Čakali, kým prídem z divadla, no zbytočne. Po predstavení sme totiž nikdy nešli z divadla domov. Neviem, ako to robia herci dnes, ale v dobe, keď sme my hrali divadlo, tak z divadla po predstavení odchádzali iba tí, ktorí mali naozaj vážny dôvod," vysvetlil herec.

Po divadle sa totiž preberalo ďalšie predstavenie, diskutovalo sa s hosťami v divadelnom klube a podľa jeho slov to tam žilo 24 hodín denne. Práve z toho dôvodu so svojimi deťmi nemohol tráviť dostatok času, čo mu je po rokoch veľmi ľúto.

Tým najväčším prekvapením bolo, keď sa za túto skutočnosť rozhodol prostredníctvom rozhovoru svojim deťom úprimne ospravedlniť. "Miláčikovia moji, ak ste na mňa čakali, ospravedlňujem sa, no ako isto viete, ocko bol stále v práci," znel vrúcny Dvořákov odkaz svojim milovaným ratolestiam.