25. máj. 2023 o 04:30
žani, Koktejl

Na Evelyn sa to valí z každej strany: Najprv PODVOD a potom... s týmto vôbec nerátala!

placeholder
Evelyn toho má vyše hlavy.
Zdroj: Instagram/evelynjefresh

S týmto vôbec nepočítala.

Celebrity
25. máj. 2023 o 04:30
Na Evelyn sa to valí z každej strany: Najprv PODVOD a potom... s týmto vôbec nerátala!

S týmto vôbec nepočítala.

Komička a bývalá moderátorka Farmy Eva Kramerová (33) alias Evelyn prežíva poriadne krušné časy. Pred pár dňami varovala na sociálnej sieti Slovákov pred podvodnou reklamou, na ktorú zneužili jej meno. Desiatky ľudí jej začali písať správy o tom, ako je to možné, že schudla 30 kíl z keto tabletiek. Reklama, ktorá sa im neraz zjavila v podobe falošného článku od online webu, hlása toto: Eva Kramerová bola zažalovaná na súde za prezradenie tajomstva chudnutia.

Komička má právnika, ktorý situáciu bude riešiť, lebo je to neúnosné. "Ja som si myslela, že keď sa k tomu nebudem vyjadrovať, že to zmizne. Nie, nezmizne to. Evidentne táto bulharsko-anglická firma nie sú takí prokrastinátori ako ja, idú bomby. Prosím vás, nekupujte žiadne tabletky. Nič, čo je o mne napísané o nejakých keto tabletkách, nie je pravda. A keby bola, tak tu také carbonary by išli 24/7. Neschudla som, moja tvár stále vyzerá ako spln! Prosím vás, nič nekupujte, nemíňajte svoje peniaze na klamstvá," zakončila svoj odkaz Evelyn.

Rieši ďalší problém

Okrem obrovského pracovného zhonu si blondínka na svoje plecia vzala aj prerábku bytu. Musí si hľadať náhradné ubytovanie, nakoľko dáva preč celú kuchyňu. Akoby toho nemala dosť s rekonštrukciou a podvodom, pridal sa k tomu ďalší nečakaný problém. "Do toho celého mi začalo zatekať do kúpeľne, ktorú mám jedinú prerobenú. No a zistili, že je to zo strechy. Tak prišiel dnes strechár a hovorí, že celú strechu treba dať preč," zúfala si nešťastná Evelyn.

Musí dať preč stromy, podlahu aj záhradný nábytok. "Hovorím si fasa, tak idem prerobiť aj terasu. A do toho všetkého som zistila, že ja mám zajtra (20.5., pozn. red.) narodeniny," dodala a zisťovala od sledovateľov, ako sa vysporiadavajú s problémami života oni.